solaris8315 pisze:I wlepiono 8 392 123 punktów ostrzezeń
Radość :)
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Wczoraj WAWKOM-owi stuknęło dwa i pół roczku... 
2,5 roku, 1130 użytkowników, 4712 tematów, 320887 postów (według oficjalnych liczb z głównej strony
).
2,5 roku, 1130 użytkowników, 4712 tematów, 320887 postów (według oficjalnych liczb z głównej strony
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
no i udało mi się w jakiś dziwny niewytłumaczalny racjonalnie sposób dotrwać dokładnie 4 lata tu na tym wawkomie. wytrzymałem i oni też ze mną wytrzymali pomimo kontrowersyjnych dyskusji, które są moim i ich udziałem. pomimo znacznej nieraz różnicy wypisywanych zdań. pomimo wrażenia, że wawkom powstał po to między innymi aby obdarzać użytkowników punktami, banami, kasowaniem postów i ankiet.
świetnie się bawiłem tu na tym wawkomie przez minione 4 lata a szczególną radość, wiele dobrego humoru i moc uciechy przynosiły mi dyskusje i polemiki z Cyrylem, Grzegorzem, Janem Filipem i Sebastianem.
teraz przyszła pora aby zawiesić na czas bliżej nieokreślony
moją inwencję pisarską tu na tym wawkomie (ku uciesze tych, których denerwowałem moimi poglądami i być może przyprawiałem ich o mdłości moimi wywodami, którzy moje IQ odnoszą do własnego ego przez co biorą mnie za „czubka”, którzy mają inne pojęcie tego świata i są przekonani o własnej nieomylności pouczając wielokrotnie, którzy nie potrafili się wraz ze mną tak dobrze bawić na tej witrynie jak ja potrafiłem się bawić).
na zakończenie tej mojej skromnej wypowiedzi wraz z życzeniami dobrej zabawy dedykuję wszystkim teraźniejszym i przyszłym wawkomowiczom poniżej cytowane słowa:
discite exemplo moniti
.
świetnie się bawiłem tu na tym wawkomie przez minione 4 lata a szczególną radość, wiele dobrego humoru i moc uciechy przynosiły mi dyskusje i polemiki z Cyrylem, Grzegorzem, Janem Filipem i Sebastianem.
teraz przyszła pora aby zawiesić na czas bliżej nieokreślony
na zakończenie tej mojej skromnej wypowiedzi wraz z życzeniami dobrej zabawy dedykuję wszystkim teraźniejszym i przyszłym wawkomowiczom poniżej cytowane słowa:
.Szamot pisze:...życzyłbym sobie i wszystkim przede wszystkim akceptacji tego co dzieli...
discite exemplo moniti
.
- fik
- Naczelne Chamidło
To milionowy post napisany na Waflu (na głównej jest nieco mniej, bo nie każdy post napisany dalej istnieje). Gdyby ktoś te dziesięć (z małym hakiem) lat temu mnie poinformował, że właśnie zabieram się za przedsięwzięcie o takiej skali, postukałbym się w łeb.Szeregowy_Równoległy pisze:Będzie idiotycznie jadąca przez całe miasto 6, czy wyjazdy i zjazdy pod innym numerkiem, w zgodzie ze zdrowym rozsądkiem?pawcio pisze:Cieku, cieku. Po feriach pierwsze szczeniaczki zagoszczą w rozkładach jazdy, dzięki czemu ujrzymy Mokotów na 6.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
A postukasz się w łeb, jak Ci powiem, że za 10 lat Wawkom będzie dwa razy większą platformą internetową, a jego biuro będzie w Mordorze? 
Tak tylko chciałem napisać taki post i wrócić do niego za 10 lat. 
Warto też pogratulować tym, którzy też byli ojcami tego dziecka, a niekoniecznie już się tu udzielają 
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
https://www.youtube.com/watch?v=YtzAjEQjbKkJacekM pisze:Warto też pogratulować tym, którzy też byli ojcami tego dziecka, a niekoniecznie już się tu udzielają
15/12/2005-12/7/2019