Nieprawdą jest jakoby.Plesim pisze:Ałmaty (stolica Kazachstanu).
Tramwaje na Wschodzie
Moderator: JacekM
We Lwowie tego lata remontowane są, albo wkrótce będą, aż 3 ważne odcinki ulic: Horodoćka (Gródecka) od kościoła św. Anny do Prospektu Swobody; Zamarstynowska wraz z fragmentem Chmielnickiego oraz Kopernika. W związku z tym z dziesięciu fukcjonujących w tym mieście linii tramwajowych bez zmian kursować będą tylko dwie: 3 i 11. Pozostałe będą bądź zawieszone (1,4,5,6) bądź skrócone (9, będzie kursować z Dw. Głównego do Sobornoj Płoszczy jako 9A). Siódemka od najbliższego poniedziałku pojedzie z Pohulanki na ulicę Knahyni Olhi, gdzie zastąpi zawieszoną czwórkę. Utrudnienia mają potrwać do listopada. Przez ten czas odcięta od świata będzie zajezdnia nr 2, więc zapewne reaktywowana zostanie zajezdnia nr 1
- fik
- Naczelne Chamidło
Wyszła taka pozycja o elektrotransporcie w Rosji. Czy są jacyś potencjalnie chętni na wspólny zakup, coby przyoszczędzić na przesyłce?
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Ja byłbym chętny.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
delete
- Bastian
- Sułtan Maroka
Dopisuję się do listy 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- fik
- Naczelne Chamidło
Skontaktowałem się z wydawcą i przy zamówieniu sześciu sztuk (tylu mam obecnie chętnych) koszty wychodzą ok 230-240 PLN za sztukę, uwzględniając wysyłkę i koszty transferu pieniężnego.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Ja także byłbym chętny.