Poprawa komunikacji na Ochocie
Moderator: Wiliam
193 tez zawsze miało zgrywane terminy zmian rozkładu z feriami na SGGW Ale teraz doszło 401 i 193 ma klasyczny rozkład.
Ps. UKSW to uczenia państwowa. Kościelny ze statusem publicznej jest tylko KUL.
Ps. UKSW to uczenia państwowa. Kościelny ze statusem publicznej jest tylko KUL.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Państwowo-kościelna, jak już.
A 401 też ma rozkład szkolny, a nie uczelniany.
A 401 też ma rozkład szkolny, a nie uczelniany.
Cały czas złożenie jest mocniejsze niż stare 193. Ale prawdą jest że ZTM średnio przejmuje się feriami na uczelniach.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
- fik
- Naczelne Chamidło
I cały czas złożenie jest nieregularne i uzależnione od utrudnień na trasie 401 (ale to nie ten temat).
Sama 1 na Banacha byłaby dobra, gdyby nie to, że 1 powinna jechać na Okęcie.
Sama 1 na Banacha byłaby dobra, gdyby nie to, że 1 powinna jechać na Okęcie.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
A gucio prawda, bo zaoczni mają zajęcia już od dziś.pawcio pisze:UW wraca od poniedziałku.
Lecz 1 na Ochocie to nie tylko studenci czy pacjenci, tylko przede wszystkim ludzie jadący do pracy. Znaczenie tej linii wzrosło po oddaniu M2.
I przypominam, że ciachnięto przy okazji 44, więc z 22 kursów/h zrobiło się 10.
I tak, jeśli 1 ma być słaba, to niech jeździ z Okęcia za 15.
I przypominam, że ciachnięto przy okazji 44, więc z 22 kursów/h zrobiło się 10.
I tak, jeśli 1 ma być słaba, to niech jeździ z Okęcia za 15.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
A czemu w zasadzie ta 1 ma być tak mocna? Czasem z niej korzystam na Towarowej. I fajnie, że tramwaj się odbija od tramwaju, ale w prawie każdym w godzinach szczytu można znaleźć miejsca siedzące.
Yy, Reserved, żyjesz w innym matrixie niż ja. Z Zawiszy do M Daszyńskiego pracuje na granicy zabieralności.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
-
Stary Pingwin
Zgadza się, 1 ma dwa odcinki na granicy zabieralności. Z Zawiszy do Daszyniaka oraz Baseny Inflancka-Dworzec Gdański.
miłośnik 13N
- fik
- Naczelne Chamidło
Jak mieszkałem przy ZP Żytnia, to rano było ciężko się dostać do czegokolwiek jadącego na południe, bez znaczenia, czy 1, czy 22. Czasami tylko przemykało 27 z wolnymi siedzącymi w solówce 
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Ja jestem, oczywiście, za dobrym dojazdem Ochoty do Daszyńskiego, ale pewnie znowu tutaj będzie pytanie: co z przelotkozawrotką przy Zawiszy.
ŁK
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zawrotka dla 11. Gdybym wiedział, że tyle czasu z nią zejdzie, to tymczasowkę bym lobbował przy ONZ ..
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Najczęściej podróżuję w relacji Muzeum Powstania Warszawskiego - Bitwy Warszawskiej. Od MPW do Pl. Zawiszy zazwyczaj jest sporo ludzi, ale zazwyczaj jest luźno, a czasem tramwaje jadą jeden za drugim, że podjeżdża mi zaraz cały pusty. Od Pl. Zawiszy w praktycznie każdej "1" są miejsca leżące. Nie jeżdżę często, może raz na dwa tygodnie, ale za to od dłuższego czasu i bardzo często w godzinach szczytu.KwZ pisze:Yy, Reserved, żyjesz w innym matrixie niż ja. Z Zawiszy do M Daszyńskiego pracuje na granicy zabieralności.