Myślę, że to jest to, co chcę robić w życiu
Jak legalnie zdobywać gadżety komunikacyjne?
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Ja kolekcjonuje żwir z nasypów kolejowych, ale wybieram tylko te ładnie ociosane i "świeże" kamyczki.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
-
kozioł
Pod spodem naklejki 147 są 2 inne naklejkikozioł pisze:Dziś Bruno znalazł tablicę 147 przy latarni na Kinowej
Jak ta tablica znalazła się tam w stanie prawie idealny trudno powiedzieć.Może wiatr ją przeniósł??
W każdym razie leżala, to jest już nasza. Gorsza sprawa, iż tam jest kamera, ale chyba nie będą tego aż tak szczegółowo przeglądać??
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Policja już na Was oko będzie miałabruno pisze:Pod spodem naklejki 147 są 2 inne naklejkikozioł pisze:Dziś Bruno znalazł tablicę 147 przy latarni na Kinowej
Jak ta tablica znalazła się tam w stanie prawie idealny trudno powiedzieć.Może wiatr ją przeniósł??
W każdym razie leżala, to jest już nasza. Gorsza sprawa, iż tam jest kamera, ale chyba nie będą tego aż tak szczegółowo przeglądać??: 137 na trasie Dw. Wschodni Lubelska - Stara Miłosna, oraz jeszcze jedna naklejka 137, ale spojrzałem tylko na numer, bo nie chciałem naderwać naklejek nad nią.
Miejskie Zakłady Autobusowe m. st. Warszawy
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
przypomniało mi się jedno opowiadanko z pmk... nie bierz tego oczywiście do siebie;)ZaciszaniN pisze:Ja kolekcjonuje żwir z nasypów kolejowych, ale wybieram tylko te ładnie ociosane i "świeże" kamyczki.
http://groups.google.cg/group/pl.misc.k ... 571d1ab665
Jak ktoś chce dechę N01 niech się pospieszy
. Jeden z kilku mostków na kanale biegnącym wzdłuż skarpy ursynowskiej.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Przypominam, że handel elementami dekoracji liniowej jest na tym forum zakazany.
I to jeszcze na trytytkach, a jak wiadomo trytytka to droga tylko w jedną stronę