Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Tarchomin i Nowodwory (III)
Moderator: Wiliam
Prasa donosi, że rozpoczęła się budowa przystanku przy Galerii Północnej:
http://tustolica.pl/tramwajem-do-galeri ... anek_75044
http://tustolica.pl/tramwajem-do-galeri ... anek_75044
Ja widziałem jak w piątek już zamknęli po 19.
To już wina motorniczego który wcześniej nie ustawił wyświetlacza.
Chyba kojarzę sytuację, bo ją widziałem - motorowy miał problem z wbiciem trasy.winnux8 pisze:O, a dzisiaj sytuacja na odwrót. Mając na względzie poprzednie wpisy gdy zobaczyłem, że podjechala swing-dwójka na PT i ludzie pakują się środka poczekalem wiedząc, że daleko nie zajadą. Myliłem się - motorniczy załączył zamykanie drzwi i jednocześnie zmienił kierunek na Tarchomin Kościelny, udało mi się wejść w ostatniej chwili... To ja już sam nie wiem, i tak źle i tak niedobrze.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Na 2 jadącej na Tarchomin Kościelny na wyświetlaczach musi być ustawiony kurs skrócony a taki kurs można wbić tylko z palca na przystanku więc po dojechaniu do Młocin trzeba zakończyć kurs i wtedy pojawia się PT na wyświetlaczach. Dopiero po ponownym wbiciu brygady, linii, kursu i ostatniego przystanku pojawia się prawidłowa informacja.
-
michael112
No i dlatego nie powinno być żadnych mylących kursów skróconych, tylko osobne oznaczenie jak np. 42.
W ogóle ostatnio te kursy skrócone w naszym mieście to jakaś plaga...
W ogóle ostatnio te kursy skrócone w naszym mieście to jakaś plaga...
Nie. Po prostu te dopiski powinny się włączać automatycznie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Ale kursy skrócone to faktycznie plaga. Musi być ta 2 skrócona? Nie wystarczy 17?
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Musi. Lepiej byłoby gdyby wszystkie kursu jeździły do końca ale dwukierunki pewnego pułapu częstotliwości nie przeskoczą.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
A numerów jest za mało? 12 i 42 są wolne oidp.pawcio pisze:Musi. Lepiej byłoby gdyby wszystkie kursu jeździły do końca ale dwukierunki pewnego pułapu częstotliwości nie przeskoczą.
ŁK
Skoro nie umiemy rozwiązać problemów, które sami stwarzamy...Emyl pisze:Ooeeessss... znowu?
ŁK
Właśnie....pawcio pisze:Nie. Po prostu te dopiski powinny się włączać automatycznie.
KwZ pisze:Ale kursy skrócone to faktycznie plaga. Musi być ta 2 skrócona? Nie wystarczy 17?
Patrząc po zapełnieniu szczytowych kursów skróconych sama 17 nie wystarczy.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -