Żarcie na mieście
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Słuchajcie, a czy ktoś może się wypowiedzieć na temat Baru Mlecznego "Sady" na skrzyżowaniu ulic Krasińskiego i Broniewskiego? 
Miejskie Zakłady Autobusowe m. st. Warszawy
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
Kultowy bar mleczny Sady ceny umiarkowane, a jedzenie kuchni polskiej smaczne.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
Potwierdzam. Aż żałuję że mam do niego aż 2 przystanki, bo bym częściej jadał.ikarus pisze:Kultowy bar mleczny Sady ceny umiarkowane, a jedzenie kuchni polskiej smaczne.
Przecież ty nie jeździsz komunikacją, tylko autem, bo dwa etaty, bo szybciej, bo dzieci i żona. A auta nie mają przystanków. Zatem w czym problem wpadać częściej?cns80 pisze:Potwierdzam. Aż żałuję że mam do niego aż 2 przystanki, bo bym częściej jadał.ikarus pisze:Kultowy bar mleczny Sady ceny umiarkowane, a jedzenie kuchni polskiej smaczne.
Leniwe ,leniwe i leniwe ,,,,
Ale lepsze w barze na Conrada .
Ale lepsze w barze na Conrada .
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
person pisze:Przecież ty nie jeździsz komunikacją, tylko autem, bo dwa etaty, bo szybciej, bo dzieci i żona. A auta nie mają przystanków. Zatem w czym problem wpadać częściej?cns80 pisze: Potwierdzam. Aż żałuję że mam do niego aż 2 przystanki, bo bym częściej jadał.
Trochę po czasie ale Ci odpowiem:
Samochód mam pod kamerą i pod oknami więc od razu pół firmy wie że gdzieś wychodzę. Piesze wycieczki nikogo nie bolą
Ostatnio zauważyłem, że sieć pizzerii "Dominum" zaczęła zamiast sera dodawać do pizzy adapter sera. 
Szkoda. Lubiłem tą sieć, szczególnie będąc w innych miastach.
Szkoda. Lubiłem tą sieć, szczególnie będąc w innych miastach.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Adapter, czy substytut?
W menu piszą że analog - zaczęli pisać pewnie po tym jak dostali karę od UOKiK.
https://decyzje.uokik.gov.pl/bp/dec_pre ... %20BP).pdf
https://decyzje.uokik.gov.pl/bp/dec_pre ... %20BP).pdf
Mówiąc krótko i na temat...Wyrób Seropodobny. 
Ostatnia skonsumowana "PARÓWKA"
21.12.2012
366+218
013B/28
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
019B/33

21.12.2012
366+218
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
Gramofon sera? Słuchałbym! Macie może jakieś stare cheddarowe winyle na wymianę?
Ostatnio widziany 12.04.2018 w 522
Spleśniałe lekko tylko.yavorius pisze:Gramofon sera? Słuchałbym! Macie może jakieś stare cheddarowe winyle na wymianę?
ŁK