Roszczenie o realizację kontraktu wejdzie do wierzytelności do zaspokojenia z masy upadłościowej.
W związku z problemami technicznymi możliwe są utrudnienia w dostępie do forum w najbliższych dniach.
Tramwaje dla Warszawy-plany, przetargi, zamówienia, dyskusje
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Tylko wtedy będzie zablokowany kontrakt może nawet na lata, a tramwajów niet.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ŁK
Myślę, że w tej sytuacji jaką obecnie mamy i tak nowe tramwaje zobaczymy nieprędko.
Prawdopododnie S&S pójdzie z tym do sądu
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
Ben Türkçe konuşuyorum.
Nie sądzę jednak, żeby to było specjalnie pożądane. Z trzeciej strony zaś, jak pisałem, te Hyundaie wzorcem jakości nie są
Nie sądzę jednak, żeby to było specjalnie pożądane. Z trzeciej strony zaś, jak pisałem, te Hyundaie wzorcem jakości nie są
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przetarg ponownie unieważniony.
http://www.transport-publiczny.pl/wiado ... 58021.html
http://www.transport-publiczny.pl/wiado ... 58021.html
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Ja bym zdecydowanie na miejscu Hyundaia jeszcze powalczył - z informacji o wyroku KIO zdecydowanie nie wynikało, aby nakazała ona wprost wykluczenie Koreańczyków. Z kolei ten "oficjalny kwit" opublikowany przez TW brzmi nieco dziwnie - tak, jakby sami nie bardzo wiedzieli, co mają napisać, ale chcieli ten przetarg unieważnić (a jak już ma być inaczej, to niech to będzie decyzja KIO, a nie zarządu TW...).
-
Stary Pingwin
Czy można pieniądze unijne wydać poza Unią?
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Ewidentnie robią tak aby PESA wygrała, i tyle. Podobno mieli się poprawić z jakością ponieważ prawie wszystko co produkowali to były prototypy a teraz mają się skupić na dopracowanych sprawdzonych modelach.
Zgłosiłeś już to do prokuratury?
To proste, TW nie chce Koreańczyków tak jak i Pesy oraz Solarisa i szuka sposobów, żeby unieważnić przetarg i rozpisać nowy, w którym być może Skoda złoży tańszą ofertę. Żeby tylko nie wyszło na to, że fundusze z Unii nam przepadną, zwłaszcza że teraz współpraca między miastem a Ministerstwem Rozwoju z innej opcji politycznej pewnie układa się trudniej.kveld pisze: ↑17 mar 2018, 13:25Ja bym zdecydowanie na miejscu Hyundaia jeszcze powalczył - z informacji o wyroku KIO zdecydowanie nie wynikało, aby nakazała ona wprost wykluczenie Koreańczyków. Z kolei ten "oficjalny kwit" opublikowany przez TW brzmi nieco dziwnie - tak, jakby sami nie bardzo wiedzieli, co mają napisać, ale chcieli ten przetarg unieważnić (a jak już ma być inaczej, to niech to będzie decyzja KIO, a nie zarządu TW...).
I wyszło na moje Hyundai jest be bo obcy a przetarg ustawiony pod markę jedynie słuszną
tatra
Byłeś już u prokuratury?