Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
O stronach ZTM MZA i TW
Można się śmiać, ale to poważna bariera dla osób z wadami wzroku.fik pisze: ↑04 gru 2019, 12:51https://www.wtp.waw.pl/rozklady-jazdy/? ... &wtp_ln=M2
Ładne obrazki z czasem przejazdu.![]()
No i też nowa strona, ale nadal dziwaczny, pokraczny i czasem aż niezrozumiały angielski.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- fik
- Naczelne Chamidło
Wiem, właśnie dlatego zwracam na to uwagę, to śmiech przez łzy.
Podobnie, jak odpowiedź WTP na zarzut, że strona nie ma wersji kontrastowej dla słabowidzących: "no przecież jest kontrastowa, więc nie ma potrzeby osobnej wersji".
Podobnie, jak odpowiedź WTP na zarzut, że strona nie ma wersji kontrastowej dla słabowidzących: "no przecież jest kontrastowa, więc nie ma potrzeby osobnej wersji".
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
-
Stary Pingwin
Prosty robol myśli tak- oszczędzają na pasażerach, żeby zrobić nową stronę.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Strona Wtp poczęstowała mnie błędem : Error 502 Ray ID: 544184804aaf40a4 • 2019-12-12 17:46:24 UTC
Bad gateway .
Bad gateway .
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
Znów coś leży. Wyglada jakby non stop na produkcji coś sobie sprawdzali i psuli przez to.
ŁK
Nie wiem gdzie to wpisać a drogą oficjalną mi się nie chce (przy mapie ZTM na starej stronie był fajny system że można było wpisać w odpowiednim temacie i na bieżąco było poprawiane).
W rozkładach jazdy teraz po prawej stronie małą czcionką wpisane na jakiej jest ulicy, a poza Warszawą też w jakiej miejscowości. I w rozkładzie 743 jest błąd przy przystankach Kalinowa Droga i Jesionowa, bo zamiast Szeligowska (Szeligi) jest wpisane Szeligowska (Jesionowa).
W rozkładach jazdy teraz po prawej stronie małą czcionką wpisane na jakiej jest ulicy, a poza Warszawą też w jakiej miejscowości. I w rozkładzie 743 jest błąd przy przystankach Kalinowa Droga i Jesionowa, bo zamiast Szeligowska (Szeligi) jest wpisane Szeligowska (Jesionowa).
Czy ktoś wie dlaczego TW nie odnotowały otwarcia Prostej i Kasprzaka dla ruchu?
https://tw.waw.pl/sip/
https://tw.waw.pl/sip/
Strona WTP:
Error 502 Ray ID: 548013d50bcff2e0 • 2019-12-20 07:59:32 UTC
Po wgraniu rozkładów świątecznych strona się rozkraczyła. Ha ha ha.
Żenada z kim bym nie rozmawiał. Starą stronę trza było zostawić tylko może grafikę zmodernizować. To nie wydali kupę milionów w błoto.
Error 502 Ray ID: 548013d50bcff2e0 • 2019-12-20 07:59:32 UTC
Po wgraniu rozkładów świątecznych strona się rozkraczyła. Ha ha ha.
Żenada z kim bym nie rozmawiał. Starą stronę trza było zostawić tylko może grafikę zmodernizować. To nie wydali kupę milionów w błoto.
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
Trzeba odzyskać stary skrypt do prezentowania samych rozkładów jazdy. I społecznie opublikować w Internecie. Dla mnie ta nowa strona wtp.waw.pl... Jest całkowicie nieczytelna. Na środku wielki prostokąt z 19115, który zasłania połowę obszaru rozkładów. I nie da się go w żaden sposób usunąć,przesunąć,zamknąć. Żeby sprawdzić rozkład jazdy, korzystam teraz tylko z Realbusa, aczkolwiek brakuje czasów przejazdu do kolejnych przystanków.
-
michael112
Ja również nie lubię korzystać z nowej strony. Kiedyś odruchowo wchodziłem co jeden, dwa dni na stronę ZTM choćby po to żeby poznać najnowsze zmiany. Ostatnio zauważyłem że na nową stronę wchodzę już tylko jak muszę, a kilka razy jakieś zmiany czy objazdy zaskakiwały mnie w innych mediach typu TVN Warszawa albo nawet... na kartkach wywieszonych pod "dechami" w pojazdach komunikacji.
A sam rozkład to zdarzyło mi się już sprawdzać na jakdojadę. Jest tam taka opcja jak się pogrzebie.
A sam rozkład to zdarzyło mi się już sprawdzać na jakdojadę. Jest tam taka opcja jak się pogrzebie.