Nowe trasy tramwajowe
Moderator: Wiliam
-
gfedorynski
A tak w ogóle to tam są planowane skręty w Skierniewicką z obu stron, czy tylko tak jak teraz?
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
W sumie to po wybudowaniu trasy na Kasprzaka, to tory na Skierniewickiej będą potrzebne tylko do zjazdów na R-1.
-
gfedorynski
Nie wiem, jakie są rzeczywiste plany, ale wyobrażam sobie zarówno linię z "południa", która jedzie przez Skierniewicką na Wolską, jak i z "północy", która jedzie przez Skierniewicką na Kasprzaka.
Niemniej, nawet jeżeli tylko zjazdy, to skręty od zachodu w Skierniewicką mogłyby być przydatne.
Niemniej, nawet jeżeli tylko zjazdy, to skręty od zachodu w Skierniewicką mogłyby być przydatne.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Komplet.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Stary Pingwin
Odbudowa. Torowisko Kasprzaka/Płocka trzyma się dobrze.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
-
Stary Pingwin
Linia 34 tak jeździła( Wolska- Skierniewicka- Kasprzaka- Osiedle Wolska) do zamknięcia Kasprzaka. Potem jechała prosto Wolską na Wolę Cmentarz.gfedorynski pisze: ↑26 paź 2021, 12:51Nie wiem, jakie są rzeczywiste plany, ale wyobrażam sobie zarówno linię z "południa", która jedzie przez Skierniewicką na Wolską, jak i z "północy", która jedzie przez Skierniewicką na Kasprzaka.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
... katolicki. Wola Cm. Katolicki się pętla nazywała.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Mamy jakieś linie sztucznie jeżdżące do Cm.Wolskiego, jak 13 na przykład - to będzie idealna (to moje zdanie tylko).
ŁK
-
Stary Pingwin
Pamiętam całą poprzednią nazwę, teraz pisałem skrótowo. Swoim torem, aktualna nazwa jakaś taka bezpłciowa.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Cm. Wolski Aseksualny?
ŁK
No to wychodziłoby na to, że w 2024 roku, gdzieś tak w połowie, tramwaje wrócą na Kasprzaka?
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
-
Stary Pingwin
Łukasz, bardziej chodziło mi o mało treści w nazwie. Zwłaszcza, że 3 przystanki wcześniej mamy Cmentarz Prawosławny. Można było nie zmieniać nazwy pętli. Zgoda, miejscowi wiedzą o jaki cmentarz chodzi. Generalnie, główne wejście i tak jest od przystanku Sowińskiego.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
20 miesięcy plus 2x3 okresy zimowe to wychodzi jak byk Boże Narodzenie 2023.
-
gfedorynski
Skoro okresy zimowe to na Boże Narodzenie chyba nie może wyjść?
Rozpoczął się właśnie Tydzień Widoczności Osób Aseksualnych.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!