Brak jest również próby zrozumienia tematu w kwestii przewodników, którzy zniknęli w pandemię i już nie wrócili. A w skali finansowania całego WLT, to naprawdę śmieszny koszt.
Rozkłady tramwajowe – 2024/2025
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Wiem, że kiedy w wakacje rozkłady zmieniały się po kilka razy w tygodniu nie było czasu na kosmetykę, ale JPII w kierunku Mokotowa ma i takie "kwiatki":
Ja wiem, że przy tej ilości kursów nie będzie perfekcyjnie, ale takie trio po parę razy dziennie...17 04:59 PKP Służewiec
17 04:59 PKP Służewiec
17 05:33 PKP Służewiec
19 05:33 Stegny
33 05:33 Kielecka
17 20:53 Woronicza
19 20:53 Stegny
33 20:53 Woronicza
-
Stary Pingwin
Ich tak naprawdę już nie było wcześniej. Tzn. kilka osób ambicjonalnie i honorowo próbowało temat ciągnąć (z różnym skutkiem). Ale to jest to co napisałem wyżej i kiedyś opisałem dość obszernie.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Święta Trójca na Świętej ulicy. Klątwa Juliana 
Już to kiedyś grali na 9.
Ale to dosyć ciekawe, bo ogólnie koordynacja wygląda (powiedzmy) nieźle, czyli ktoś robił to z głową. Po czym dołożył te wyjazdy/zjazdy kompletnie zapominając o misternej układance.
Ale to dosyć ciekawe, bo ogólnie koordynacja wygląda (powiedzmy) nieźle, czyli ktoś robił to z głową. Po czym dołożył te wyjazdy/zjazdy kompletnie zapominając o misternej układance.
-
Stary Pingwin
Czy ja dobrze widzę, że R3 ma na 9 tylko trzy brygady? Piekło zamarzło.
miłośnik 13N
Pawcio pisał, że Wilanów wszystko zjadłStary Pingwin pisze:Czy ja dobrze widzę, że R3 ma na 9 tylko trzy brygady? Piekło zamarzło.
ŁK
A jednocześnie R2 zostało uwolnione z zadań bródnowskich.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Czyli zacznie się niemiłosierne wleczenie jak na 7 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
nowaczek61
Nie tylko R2 oddawało brygady na Annopol.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Car popołudnie 33 na Winnicę w parze z 17. Tą na Winnicę. Nie można było tego 20/15 złamać bardziej na 1 kurs i zrobić potem odstęp chociaż 5 minut? Żeby to potem jakoś ładnie wchodziło na Żoliborzu to też 17 jest z 26.
ŁK
Czemu 26 i 33 dużo krócej kursują z metra na Tarchodwory niż 2?
Wg załadowanego rozkładu ostatni tramwaj z Wymiocin na północ jest o 23:43, podczas gdy 2 kursuje do 00:20... (i ten kurs jest z pewnością bardziej potrzebny w weekend niż w środku tygodnia...)_
Nie, wg strony nie ma dodatkowych kursów N01 w weekend.
#TaktykaSalami
Wg załadowanego rozkładu ostatni tramwaj z Wymiocin na północ jest o 23:43, podczas gdy 2 kursuje do 00:20... (i ten kurs jest z pewnością bardziej potrzebny w weekend niż w środku tygodnia...)_
Nie, wg strony nie ma dodatkowych kursów N01 w weekend.
#TaktykaSalami