Bo ja jestem pierwszym juzeremhafilip84 pisze: skoro tak, to dlaczego link profile.php?mode=viewprofile&u=1 (zwracam uwage na ostatnie 3 znaki...) prowadzi do Twojego profilu, a nie testowego?
Radość :)
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- fik
- Naczelne Chamidło
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
To forum odwiedzono już 49999 razy
No, to już coś
No, to już coś
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
- Bastian
- Sułtan Maroka
Pamiętam o profilu testowym, jest też trochę martwych dusz, ale nie zmienia to faktu, że formalnie dobiliśmy do 300 userów! 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
O, właśnie zauważyłem, że przedwczoraj ustanowiliśmy kolejny rekord "naraz obecnych"... 
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Bastian
- Sułtan Maroka
Aż trudno w to uwierzyć, ale mija już rok, odkąd się z nami męczycie 
13 grudnia roku zeszłego, gdy ostatecznie okazało się, że forum ZTM nie wróci, podjęliśmy decyzję, by je godnie zastąpić. Oczywiście mieliśmy nadzieję, że coś dobrego z tego wyjdzie, ale nie da się ukryć, że sukces zaskoczył nas już po kilku dniach... i nie przestaje zaskakiwać po dzień dzisiejszy
Trafiliśmy więc w ewidentną "niszę rynkową" i tak oto rok już się cieszymy Waszą obecnością na naszym forum. Mamy też nadzieję, że w równym stopniu Wy cieszycie się tym, co my robimy
Część - i to wcale niemała - ekipy prowadzącej forum to osoby nie mające w tej dziedzinie wcześniejszego doświadczenia. Ja sam się łapię na tym, że wciąż mam nieraz ochotę komuś odpowiedzieć "wciąż się uczymy". Czas mija i mam nadzieję, że jednak już się nauczyliśmy, jak to się robi tak, aby było dobrze...
A nie ma też co ukrywać, że nie jest to takie łatwe, jak się wydawało
Ufam jednak, iż mimo wszystkich niedociągnięć, błędów i uchybień to, co robimy, daje Wam satysfakcję z korzystania z forum. Nam daje, choć bywają takie chwile, gdy nie sposób w to jednak nie wątpić
Skoro jednak z nami ten rok wytrzymaliście (a my z Wami
), to życzmy sobie, abyśmy się mogli nadal cieszyć tym forum za kolejny rok, i jeszcze następny, i może wiele kolejnych. Oby jak najwięcej! Pod którym to marzeniem podpisuję się wraz z całą resztą WAWKOM-owego modteamu 
Tu zaś podaję informację o rocznicowym spotkaniu
/u]
viewtopic.php?p=124837#124837
PS Miło czasem coś "służbowo" napisać nie na czerwono...
13 grudnia roku zeszłego, gdy ostatecznie okazało się, że forum ZTM nie wróci, podjęliśmy decyzję, by je godnie zastąpić. Oczywiście mieliśmy nadzieję, że coś dobrego z tego wyjdzie, ale nie da się ukryć, że sukces zaskoczył nas już po kilku dniach... i nie przestaje zaskakiwać po dzień dzisiejszy
Trafiliśmy więc w ewidentną "niszę rynkową" i tak oto rok już się cieszymy Waszą obecnością na naszym forum. Mamy też nadzieję, że w równym stopniu Wy cieszycie się tym, co my robimy
Część - i to wcale niemała - ekipy prowadzącej forum to osoby nie mające w tej dziedzinie wcześniejszego doświadczenia. Ja sam się łapię na tym, że wciąż mam nieraz ochotę komuś odpowiedzieć "wciąż się uczymy". Czas mija i mam nadzieję, że jednak już się nauczyliśmy, jak to się robi tak, aby było dobrze...
A nie ma też co ukrywać, że nie jest to takie łatwe, jak się wydawało
Ufam jednak, iż mimo wszystkich niedociągnięć, błędów i uchybień to, co robimy, daje Wam satysfakcję z korzystania z forum. Nam daje, choć bywają takie chwile, gdy nie sposób w to jednak nie wątpić
Skoro jednak z nami ten rok wytrzymaliście (a my z Wami
Tu zaś podaję informację o rocznicowym spotkaniu
viewtopic.php?p=124837#124837
PS Miło czasem coś "służbowo" napisać nie na czerwono...
Juz nie długo będzie można śpiewać

Ja ze swojej strony również chciałbym podziękować wszystkim tym, którzy podjęli się "akcji" założenia tego forum, i dali mi możliwośc rozwijania mojego hobby w sposób iście przyjemny, a zarazem of kors pożyteczny
Dzięki jeszcze raz, i co najmniej 100 latek życzę
Pozdrawiam P.Szafraniec.
Ja ze swojej strony również chciałbym podziękować wszystkim tym, którzy podjęli się "akcji" założenia tego forum, i dali mi możliwośc rozwijania mojego hobby w sposób iście przyjemny, a zarazem of kors pożyteczny
Dzięki jeszcze raz, i co najmniej 100 latek życzę
Pozdrawiam P.Szafraniec.
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
UAU!!!
ja to się cieszę z tego całego wafelkomu i Wafelkom jak najlepiej życzę
. Dobrze mi tu z Wami zupełnie
.
Odnośnie piątku- skonsultuję się z Mężem Prawie i wspólnie podejmiemy decyzję, czy przyjdziemy, ja osobiście to mam ochotę się pojawić
.
Ale czad, będziemy mieć rok
.
Ojcom Założycielom gratuluję wielkiego sukcesu i życzę wszystkim Moderatorom i Użytkownikom, żeby nam się tu wszystkim dobrze pisało i do rzeczy (ja trochę jak potłuczona piszę, od 3 jestem na nogach) i vogle

ja to się cieszę z tego całego wafelkomu i Wafelkom jak najlepiej życzę
Odnośnie piątku- skonsultuję się z Mężem Prawie i wspólnie podejmiemy decyzję, czy przyjdziemy, ja osobiście to mam ochotę się pojawić
Ale czad, będziemy mieć rok
Ojcom Założycielom gratuluję wielkiego sukcesu i życzę wszystkim Moderatorom i Użytkownikom, żeby nam się tu wszystkim dobrze pisało i do rzeczy (ja trochę jak potłuczona piszę, od 3 jestem na nogach) i vogle
- Bastian
- Sułtan Maroka
Śmiesznie jest z obecnej perspektywy poczytac trochę o przewidywaniach sprzed roku... Np. bardzo mnie rozbawił post Szamota z pierwszej strony

- R-9 Chełmska