A z której godziny ma pan info? Bo jeszcze o godzinie 16 była mowa, że wagony jutro pod wieczór będą na R-1Sławek pisze:Nic z tego! Cegielski nie dostał oryginału świadectwa homologacji. TW powiedziały, że bez oryginału tramwajów nie przyjmą. 123 N będą więc w poniedziałek ? może...Więcej w sobotnim Dzienniku
Tramwaje dla Warszawy-plany, przetargi, zamówienia, dyskusje
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Dziś w nocy. Podobno.Piotrek pisze:Terazsolaris8315 pisze:Może być ?W takim razie kiedy można spodziewać sie tramów w Wawie?
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ale nie jest to pewne i nie będą odebrane. Ten dokument pogardliwie nazwyany "papierkiem", to świadectwo homolgacji, które wystawia ministerstwo na wniosek rzeczonego Instytutu.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
ratraciak pisze: 123N, przecież to porządny i solidnie wykonany tramwaj.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
A oglądałeś z bliska ten swój "porządny i solidnie wykonany" tramwaj? 100 usterek do poprawki - to mówi samo za siebie. Ale cóż - w końcu każdy ma prawo do opinii. Ale miło by było, żeby było jeszcze jakieś uzasadnienie do tej opinii.ratraciak pisze:123N, przecież to porządny i solidnie wykonany tramwaj.
15/12/2005-12/7/2019
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
FPS nie ma smykałki do gospodarki rynkowej, niestety. Mocno się zdziwią, jak przyjedzie płacić kary za terminy.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.