Kino na przystanku
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Czego te firmy reklamowe nie wymyślą... Jeden z przystanków na MDM, oklejono różowa folią reklamującą Multikino, a zamiast ławki zamontowano... najprawdziwsze kinowe fotele. Niezłe zaskoczenie dla pasażerów 
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Patrząc na tytuł topicu pomyślałem, że na jakimś przystanku zamontowano telewizorpiotram pisze:Czego te firmy reklamowe nie wymyślą... Jeden z przystanków na MDM, oklejono różowa folią reklamującą Multikino, a zamiast ławki zamontowano... najprawdziwsze kinowe fotele. Niezłe zaskoczenie dla pasażerów
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- R-9 Chełmska
Ja tam po dzisiejszym czekaniu na Bora-Komorowskiego na 143 żałuję, że nie wprowadził...Siecool pisze:Swoją drogą Vattenfall miał nosa, że w tym roku nie zarządził tej akcji z ogrzewanymi przystankami... Skąd oni wiedzieli, że nie będzie zimy?
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Czemu? Przecież dzisiaj ciepło było.R-9 Chełmska pisze:Ja tam po dzisiejszym czekaniu na Bora-Komorowskiego na 143 żałuję, że nie wprowadził...Siecool pisze:Swoją drogą Vattenfall miał nosa, że w tym roku nie zarządził tej akcji z ogrzewanymi przystankami... Skąd oni wiedzieli, że nie będzie zimy?
-
jacek
- Zbanowany
Swego czasu w wozie 2092, były wmontowane dwa telewizory,ciagle te same reklamy canal+ leciały, a wóz ciagle latał na tej samej brygadzie 504 i wtedy to była dopiero porażka.R-11 Kleszczowa pisze:Patrząc na tytuł topicu pomyślałem, że na jakimś przystanku zamontowano telewizorpiotram pisze:Czego te firmy reklamowe nie wymyślą... Jeden z przystanków na MDM, oklejono różowa folią reklamującą Multikino, a zamiast ławki zamontowano... najprawdziwsze kinowe fotele. Niezłe zaskoczenie dla pasażerówNotabene swego czasu w wiatach Adpolu grało Radio ZET
![]()
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Mobilis i chyba Connex też montował w wozach monitory.jacek pisze:Swego czasu w wozie 2092, były wmontowane dwa telewizory,ciagle te same reklamy canal+ leciały, a wóz ciagle latał na tej samej brygadzie 504 i wtedy to była dopiero porażka.R-11 Kleszczowa pisze: Patrząc na tytuł topicu pomyślałem, że na jakimś przystanku zamontowano telewizorNotabene swego czasu w wiatach Adpolu grało Radio ZET
![]()
![]()
![]()
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
No wreszcie mam dowódjacek pisze:Swego czasu w wozie 2092, były wmontowane dwa telewizory,ciagle te same reklamy canal+ leciały, a wóz ciagle latał na tej samej brygadzie 504 i wtedy to była dopiero porażka.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jak raz o tychże monitorkach mi mówił Adrianek, napotkany wczoraj przed 23 na Tarchominie...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Niewątpliwie ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A jak wam za mało, to sam je pamiętam...
A jak wam za mało, to sam je pamiętam...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow