Scania CN2x0UB - technika, eksploatacja, opinie
-
plocmaster
Poza tym takie "dorobienie" sobie dodatkowymi reklamami zawsze wpływa w pewnym stopniu na obniżenie ceny za wozokm przy następnym przetargu.Adam G. pisze:Jak ma być z tego kasa, to mnie to naprawdę nie przeszkadza...
Mogę sobie pooglądać nieestetycznie (według niektórych) wyglądające uchwyty i jeździć zadbanymi autobusami niż jeździć trupami bez takich uchwytów.
U mnie też estetyka jest na ostatnim miejscu i nie uważam, żeby te uchwyty "skreślały" cały autobus.Adam G. pisze:Jak ma być z tego kasa, to mnie to naprawdę nie przeszkadza...
Mogę sobie pooglądać nieestetycznie (według niektórych) wyglądające uchwyty i jeździć zadbanymi autobusami niż jeździć trupami bez takich uchwytów.
- Petroniusz
Wczoraj na 154 chyba to był A543, ale już nie pamiętam, drzwi otwierały się jak błyskawica, no nareszcie coś z tym zrobili 
http://www.youtube.com/watch?v=4iSwjKupCO0
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
Wchodząc na stronę Przegubowca pojawiło mi się takie losowe zdjęcie.
Niby w nim nic niezwykłego, ale zobaczcie co jest przylepione na samej górze pod oknami - regulamin i cennik. Tak jest we wszystkich Scaniach
Bo jeżeli tak, to chyba komuś z PKS-u słońce przygrzało. Trzeba mieć naprawdę dobry wzrok, aby przeczytać szczególnie regulamin, który jest napisany drobnym maczkiem. 
Niby w nim nic niezwykłego, ale zobaczcie co jest przylepione na samej górze pod oknami - regulamin i cennik. Tak jest we wszystkich Scaniach
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
Tak, regulamin i cennik są tak umieszczone we wszystkich Scaniach. Tylko część wozów ma to przyklejone (z pierwszej dostawy), zaś w następnych jest to włożone za taką plastikową szybkę. Jak przelotnie zerknąłem na nie podczas jazdy, któregoś razu były dla mnie czytelne...Predator pisze:Wchodząc na stronę Przegubowca pojawiło mi się takie losowe zdjęcie.
Niby w nim nic niezwykłego, ale zobaczcie co jest przylepione na samej górze pod oknami - regulamin i cennik. Tak jest we wszystkich ScaniachBo jeżeli tak, to chyba komuś z PKS-u słońce przygrzało. Trzeba mieć naprawdę dobry wzrok, aby przeczytać szczególnie regulamin, który jest napisany drobnym maczkiem.
Ja czytam. Jak czasami wracam, to z nudów zagłębiam się w czeluście paragrafów regulaminu przewozówPiotrek pisze:Mimo wszystko raczej i tak malo kto to czytaNolem pisze:Choć rzeczywiście z odczytaniem górnej części regulaminu mogą być problemy.Da się przeżyć.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą