Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Wypadek na ul. Modlińskiej koło Jabłonnej (ciężarówka i samochód osobowy) blokuje prawy pas ruchu. Brak świateł na pl. Konstytucji. 
To widać nie tylko ja taki błąd popełniłemDennis pisze:Jabłonny.
EDIT:
Al. Jerozolimskie od strony Pruszkowa nieprzejezdne.
Byłem tam o 18 (przed chwilą wróciłem do domu) i nie było (znowu?)...a wcześniej byłem o 13
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jak to? Jechałem o 17:20 z Pruszkowa do Łopuszańskiej i było luźniutkoDusiu o 17:41 pisze:Al. Jerozolimskie od strony Pruszkowa nieprzejezdne.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Kra pisze:Ja jechałem Z-1 od 18.15 (Powiśle) do 18.45 (Pl. Narutowicza), bus pas Rotundy Centralnego do Zawiszy zapchany przez osobowe. Na prośbę pasażerów kiero zatrzymał się na przystanku przy WKD Śródmieście i ok. 50 osób poszło pieszo, byli szybciej przy Ochocie.
- MeWa
- Cukiereczek
Trzeba było pociągiem podjechaćMZ pisze:Kra pisze:Ja jechałem Z-1 od 18.15 (Powiśle) do 18.45 (Pl. Narutowicza), bus pas Rotundy Centralnego do Zawiszy zapchany przez osobowe. Na prośbę pasażerów kiero zatrzymał się na przystanku przy WKD Śródmieście i ok. 50 osób poszło pieszo, byli szybciej przy Ochocie.Po 16:00 było dokładnie tak samo. Przejazd autobusem od Dworca Centralnego do Dworca Zachodniego zajmował dwukrotnie więcej czasu niż przejazd rozkładowy. Dobrze jest śledzić na bieżąco ten wątek, bo dzięki temu wiedziałem, żeby na pokonanie tego odcinka zarezerwować sobie znacznie więcej czasu. I zdążyłem
.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
ja tak dziś zrobiłemMeWa pisze:Trzeba było pociągiem podjechaćMZ pisze:Po 16:00 było dokładnie tak samo. Przejazd autobusem od Dworca Centralnego do Dworca Zachodniego zajmował dwukrotnie więcej czasu niż przejazd rozkładowy. Dobrze jest śledzić na bieżąco ten wątek, bo dzięki temu wiedziałem, żeby na pokonanie tego odcinka zarezerwować sobie znacznie więcej czasu. I zdążyłem
.
"Ile razy upadniesz, tyle razy wstawaj i zaczynaj wszystko od nowa"
Carlo Karges
---
ex. Tramwaj Solo
Carlo Karges
---
ex. Tramwaj Solo
Korek na moście Grota Roweckiego od ul. Ekspresowej. Wypadek na ul Białobrzeskiej (2 samochody osobowe, trwa usuwanie szkód), zablokowany lewy pas ruchu.