OGNICHO :]
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ja mam jeszcze podstawowe pytanie, zwłaszcza do proponującego to miejsce, więc - jak sadzę - znającego miejscowe realia. Co z drewnem? Czy jest tam drewno - jak na Bemowie - z którego można publicznie korzystać? Czy miejsce na ognisko jest w ogóle wyznaczone, jakoś urządzone? Jakie jest ryzyko, że wszystko będzie zajęte?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Colony
- Kontakt:
Z mojej wiedzy, są miejsca na ognisko, wyznaczone, szansa, że będzie zajętę to zależy od pogody, to jednak popularne miejsce, są tam nawet stoły i ławy przykryte dachem... przynajmniej były 2 lata temu.Bastian pisze:Ja mam jeszcze podstawowe pytanie, zwłaszcza do proponującego to miejsce, więc - jak sadzę - znającego miejscowe realia. Co z drewnem? Czy jest tam drewno - jak na Bemowie - z którego można publicznie korzystać? Czy miejsce na ognisko jest w ogóle wyznaczone, jakoś urządzone? Jakie jest ryzyko, że wszystko będzie zajęte?
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
- Bastian
- Sułtan Maroka
A opał? Coś tam jest, czy każdy przywozi po gałęzi i pniaczku?Colony pisze:Z mojej wiedzy, są miejsca na ognisko, wyznaczone, szansa, że będzie zajętę to zależy od pogody, to jednak popularne miejsce, są tam nawet stoły i ławy przykryte dachem... przynajmniej były 2 lata temu.Bastian pisze:Ja mam jeszcze podstawowe pytanie, zwłaszcza do proponującego to miejsce, więc - jak sadzę - znającego miejscowe realia. Co z drewnem? Czy jest tam drewno - jak na Bemowie - z którego można publicznie korzystać? Czy miejsce na ognisko jest w ogóle wyznaczone, jakoś urządzone? Jakie jest ryzyko, że wszystko będzie zajęte?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Coś mi chodzi po głowie, że trzeba sobie skombinować. Wprawdzie byłem tam na ognisku jakoś 2-3 tygodnie temu, ale przyjechałem już na gotowe, więc głowy nie dam.Bastian pisze:A opał? Coś tam jest, czy każdy przywozi po gałęzi i pniaczku?Colony pisze: Z mojej wiedzy, są miejsca na ognisko, wyznaczone, szansa, że będzie zajętę to zależy od pogody, to jednak popularne miejsce, są tam nawet stoły i ławy przykryte dachem... przynajmniej były 2 lata temu.
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
- Colony
- Kontakt:
No tak, to jest problem, bo z opałem kicha. Rozumiem, że żaden z was nie mieszka w domku i nie ma drewna obok siebie. W lesie to jeszcze jakieś gałęzie się znajdą. Może można kupic opał w PK? Ktoś ma podpałkę, czy trzeba będzie kupic?
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
Polana jest duża. Są wiaty, miejsce na 95 % będzie. Drewno nawet przywożą specjalnie, ale jeżeli nie będzie, tom las jest obok.Bastian pisze:Ja mam jeszcze podstawowe pytanie, zwłaszcza do proponującego to miejsce, więc - jak sadzę - znającego miejscowe realia. Co z drewnem? Czy jest tam drewno - jak na Bemowie - z którego można publicznie korzystać? Czy miejsce na ognisko jest w ogóle wyznaczone, jakoś urządzone? Jakie jest ryzyko, że wszystko będzie zajęte?
Myślę, że o kwestie organizacyjne nie trzeba się martwić.
[ Dodano: 2007-06-29, 20:46 ]
\Colony pisze:No tak, to jest problem, bo z opałem kicha. Rozumiem, że żaden z was nie mieszka w domku i nie ma drewna obok siebie. W lesie to jeszcze jakieś gałęzie się znajdą. Może można kupic opał w PK? Ktoś ma podpałkę, czy trzeba będzie kupic?
W kiosku na pewno będzie.
Nie, raczej nie powinno być problemu z opałem.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia