Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Nic się nie dzieje. To co zwykle . Remonty,korki i zatory.Petuś pisze:Nie wiem co się dzieje
Dziś na linii 138 popołudniu w kier:WYCZółEK na autokomputerze: "-25".
Naprawdę nic się nie dzieje...
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Gdyby to nie był okres wakacyjny, to byłoby pewnie z "-125"mobil one pisze:Dziś na linii 138 popołudniu w kier:WYCZółEK na autokomputerze: "-25".
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Z Raszyńskiej są już tylko dwa pasy wjazdowe na pl. Zawiszy
Trzeci drogowcy odrodzili przy samych światłach. Jak tam manewruje 436 nie mam pojęcia
w każdym razie o 8.30 dało się przejechać, korek kończył się zaraz za skrz. z Koszykową.
www.kolej.one.pl
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
Ktoś wszystkie barierki odstawił i już ruch został przywrócony jednak do tego czasu Ochota stała w jednym wielkim korku.Plesim pisze:Zamknięty jeden z pasów ruchu w tunelu koło Zachodniego (kierunek północny). Nie muszę opisywać co się dzieje w okolicy.
Pytanie do predatora !!!!!! Gdzie koledzy się podziali, którzy podobno tak dzielnie kierują ruchem gdy tylko padną światła na placu Zawiszy ?? O 14 nie było żadnego pana z policji drogowej, który zainteresowałby się problemem. O 16 pojawił się jeden radiowóz
Może to nie do mnie pytaniedzidek pisze:Gdzie koledzy się podziali, którzy podobno tak dzielnie kierują ruchem gdy tylko padną światła na placu Zawiszy ??
No właśnie a na Pl. Zawiszy albo nie powinni wysyłać żadnego policjanta albo przynajmniej kilku bo dwóch to zdecydowanie za mało i co więcej doprowadzało to do niebezpiecznych sytuacji jak wymuszenia pierwszeństwa, jazda motorniczych niezgodna z tym co sygnalizował policjant czy przebieganie ludzi między samochodami...
A co to jest "policja drogowa"dzidek pisze:Pytanie do predatora !!!!!! Gdzie koledzy się podziali, którzy podobno tak dzielnie kierują ruchem gdy tylko padną światła na placu Zawiszy ?? O 14 nie było żadnego pana z policji drogowej, (...)
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
Nazwałem tak ludzi podobno usprawniających ruch drogowy.Predator pisze:A co to jest "policja drogowa"dzidek pisze:Pytanie do predatora !!!!!! Gdzie koledzy się podziali, którzy podobno tak dzielnie kierują ruchem gdy tylko padną światła na placu Zawiszy ?? O 14 nie było żadnego pana z policji drogowej, (...)
ALe w dalszym ciągu nie wiem co to jest "policja drogowa"dzidek pisze:Nazwałem tak ludzi podobno usprawniających ruch drogowy.Predator pisze:A co to jest "policja drogowa"
To on się nazywa policjantem sekcji ruchu drogowego.dzidek pisze:To jest pan policjant wychodzący na środek ulicy i robiący wielkie show (przy okazji budzący ogromne zainteresowanie turystów odwiedzających nasz kraj). Ale dziwne, że tym razem gdy nie zauważyłem policji na Pl. Zawiszy to żeś nie zaprzeczył ?!
A dlatego mogło ich nie być, bo dużo osób poszło na urlopy - policjant też człowiek. A tych co zostało jest tak mało, że ledwo ich wystarcza do standardowych działań.