Ajajaj. Myślałem o podstawowej trasie 135 i 326 i dopisałem przez pomyłkę 176....Bastian pisze:Jak to 176?
Objazdy i inne okresowe zmiany tras
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Oczywiście nie można było jej wyremontować równocześnie z budową estakad.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Ej, ej! Przecież kawałek od końca budowy estakad do początku budowy węzła przy Żabie był w fatalnym stanie, odkąd ja tylko pamiętam. Nie doczekał się remontu ani przy okazji renowacji Żaby, ani przy poszerzaniu Starzyńskiego, ani teraz z okazji estakad nad Rondem Starzyńskiego. A jak już wszystko w okolicy gotowe, to się wzięli za remont. Dobrze, że chodziaż teraz, bo jezdnia już do mało czego się nadawało.solaris8315 pisze:Ogólnie jezdnia w sumie młoda (7 lat) a już ma fatalna nawierzchnię...
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Bastian
- Sułtan Maroka
No to był, czy nie był?pawcio pisze:Przecież kawałek od końca budowy estakad do początku budowy węzła przy Żabie nie był w fatalnym stanie
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Był w fatalnym.Bastian pisze:No to był, czy nie był?pawcio pisze:Przecież kawałek od końca budowy estakad do początku budowy węzła przy Żabie nie był w fatalnym stanie
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
- Petroniusz
Czy ja o czymś nie wiem?ZTM pisze:Od dnia 28.07.br. (sobota) od ok. godz. 23:00 do dnia 5.08.br. (niedziela) do ok. godz. 4:00 zamknięta będzie ulica Słowackiego przy skrzyżowaniu z ulicami: ks. Popiełuszki, Potocka, Gdańska.
Linie autobusowe 110, 114, 116, 195, 409, 508, 510, 511, 515, 701, 708, 726, Z-5 i N44 jadące w kierunku pl. Wilsona zostaną skierowane od skrzyżowania Słowackiego / ks. Popiełuszki ulicami: ks. Popiełuszki i Krasińskiego do pl. Wilsona i dalej stałymi trasami.
Zawieszeniu ulegają przystanki: PL. WILSONA 01, TEATR KOMEDIA 01.
Na trasach objazdowych obowiązują przystanki wg załączonych przebiegów tras i wykazów przystanków.
Utrudnienia związane są z remontem torowiska tramwajowego.
Petroniusz pisze:Czy ja o czymś nie wiem?
W ogóle ten komunikat jest "zakręcony". Ciekawe, czy przewoźnicy dostali taką samą wersję
Komunikat nie jest prawdziwy w tym sensie, że nie zaznaczono, że partactwo wykonawcze spowodowało jak zwykle przedłużenie czasu trwania remontu, pierwotnie miał trwać do 1.08 do godz. 3.30. Jestem ciekaw kiedy poprawią komunikat o zawieszeniu tramów na Popiełuszki i jak zamierzają wymienić tory na jezdni Słowackiego w kierunku północnym (wyjazd z Gdańskiej/Potockiej dalej jest nieukończony z powodu budowy kolektora, a poprzez zwężony wjazd nie bardzo wyobrażam sobie ruch busów)MZ pisze:Petroniusz pisze:Czy ja o czymś nie wiem?Ktoś przepisał wszystkie linie z przystanku METRO MARYMONT 02: http://www.ztm.waw.pl/baza/20070724/PRZYST/6005.HTM i po kłopocie
.
W ogóle ten komunikat jest "zakręcony". Ciekawe, czy przewoźnicy dostali taką samą wersję.
Oficjalny komunikat ZDM :
ZDM pisze: Uprzejmie informujemy, że od dnia 2007-07-23 do dnia 2007-07-31 z powodu robót torowych przez całą dobę wystepować będą utrudnienia w ruchu na ulicy Słowackiego na odcinku od Popiełuszki do -.
Zamknięte dla ruchu będą 4 pasy/ów - strony jezdni -. Proponowany objazd prowadzi ulicami:Zamknięte obie jezdnie Słowackiego na przecięciu z torami tramwajowymi na skrzyżowaniu z Popiełuszki. Objazd w kierunku północnym Gdańską i Potocką, a w kierunku południowym Popiełuszki i Krasińskiego
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przede wszystkim w tym sensie, że 510 i Z-5 nie jadą i nie pojadą objazdem na Pl. Wilsona.Kra pisze:Komunikat nie jest prawdziwy w tym sensie, że nie zaznaczono, że partactwo wykonawcze spowodowało jak zwykle przedłużenie czasu trwania remontu