U mnie tak samoHieronim pisze:Głośniki/słuchawki: jasnozielony (przynajmniej moje).
Kącik porad komputerowych
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
Bardziej mi chodziło o etap przygotowania kabla do założnia wtyczki, ale już sobie poradziłem... Dzięki temu: http://archiwumnb.w.interia.pl/anteny/anteny.htm
Dwa problemy:
- co gdzie i jak wyłączyć w j..nej viście, żeby tak dyskiem nie mieliło? Przecież to szlag może człowiek trafić. A jeśli nie człowieka to prędzej dysk... Wyłączyłem windows defendera i indeksowanie dysku... Ale to chyba jeszcze nie wszystko.
- jak przerzucić pocztę z thunderbirda który był zainstalowany na xp do thunderbirda na viście... Oczywiście wspaniały Gej-ts musiał wszystko rozplanować po nowemu. Profile są rozbite na kilka folderów... A wspaniali programiści thuderbirda nie przewidzieli, że ktoś może sobie przenosić pocztę z thunderbirda do thunderbirda
.
- co gdzie i jak wyłączyć w j..nej viście, żeby tak dyskiem nie mieliło? Przecież to szlag może człowiek trafić. A jeśli nie człowieka to prędzej dysk... Wyłączyłem windows defendera i indeksowanie dysku... Ale to chyba jeszcze nie wszystko.
- jak przerzucić pocztę z thunderbirda który był zainstalowany na xp do thunderbirda na viście... Oczywiście wspaniały Gej-ts musiał wszystko rozplanować po nowemu. Profile są rozbite na kilka folderów... A wspaniali programiści thuderbirda nie przewidzieli, że ktoś może sobie przenosić pocztę z thunderbirda do thunderbirda
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Witam.
Może masz za mało zasobów i wszystkie w danym czasie niepotrzebne dane zapisuje do pamięci wirtualnej, którą też masz ustawioną na "auto".TGM pisze:Dwa problemy:
Memento mori
120503141125010703240322100835281205031411251309040905112611040811
120503141125010703240322100835281205031411251309040905112611040811
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
Masz rację, tu: http://mozillapl.org/wiki/Profile nie ma opisu przenoszenia pod Vistę. Możesz jeszcze spróbować poszukać/zadać pytanie na forum: http://www.mozillapl.org/forum/forum-16.htmlTGM pisze:- jak przerzucić pocztę z thunderbirda który był zainstalowany na xp do thunderbirda na viście... Oczywiście wspaniały Gej-ts musiał wszystko rozplanować po nowemu. Profile są rozbite na kilka folderów... A wspaniali programiści thuderbirda nie przewidzieli, że ktoś może sobie przenosić pocztę z thunderbirda do thunderbirda
xxx
Ja tam przenoszę pocztę Thunderbirda do Thunderbirda gdy mam przeinstalować Windowsa XPTGM pisze: A wspaniali programiści thuderbirda nie przewidzieli, że ktoś może sobie przenosić pocztę z thunderbirda do thunderbirda.
Z pocztą już mi się udało. Nieco więcej plików/folderów trzeba było przenieść. Tylko nie wiem czemu przyciski "poprzedni/następny" w przeglądaniu grup dyskusyjnych nie działają jak trzeba.
Natomiast nie wiem jak zmusić kurnik/javę aby mi się przez proxy łączyło
.
Natomiast nie wiem jak zmusić kurnik/javę aby mi się przez proxy łączyło
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Daruj sobie Viste. Ten system to szajs.TGM pisze:Dwa problemy:
- jak przerzucić pocztę z thunderbirda który był zainstalowany na xp do thunderbirda na viście... Oczywiście wspaniały Gej-ts musiał wszystko rozplanować po nowemu. Profile są rozbite na kilka folderów... A wspaniali programiści thuderbirda nie przewidzieli, że ktoś może sobie przenosić pocztę z thunderbirda do thunderbirda.
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701