czemu?R-11 Kleszczowa pisze:PKS na 191 można uznać za debilizm tego półrocza w tym rejonie Warszawy
Zmiany obsługowe - wrzesień 2007
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
nawet co 15' w szczycie. 191 to po 129 naprawdę najmniej IMHO obłożona linia w płd Ursusie i we Włochach - dla NIedzwiadka mało atrakcyjne ze względu na koło jakie robi, a na pozostałej trasie jest uzupełnieniem 517 i 187 (poza funkcją na odcinku RZS-Pl.Narutowicza via BW1920)inż. Glonojad pisze:Co do 191 - może wraz z solówkami przyjdzie częstotliwość lepsza, np. 12/15/15? Byłoby to moim zdaniem zdecydowanie lepsze od sztywniaków co 20 minut.
Solówki na tej linii przy rozsądnej czestotliwości wystarczą - w przeciwienstwie do 187 na które w te wakacje puszczono własnie solówki - a w porównaniu do 191 to jednak ma wieksze wykorzystanie
PURA VIDA!
Pragnę przypomnieć, że przed wakacjami linia też jeździła częściej i była obsługiwana wielkopojemnymi wozami.inż. Glonojad pisze:Co do 191 - może wraz z solówkami przyjdzie częstotliwość lepsza, np. 12/15/15? Byłoby to moim zdaniem zdecydowanie lepsze od sztywniaków co 20 minut.
Jeżeli 136 zostanie wycofane z BC a w miejsce tej linii pojedzie 157 to wolę nie myśleć co się będzie działo w 191 między BTW1920 a Berestecką
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Dokładnie tak. 191 cieszy się frekwencją nawet dalej, o czym już było wspomniane.dzidek pisze:Pragnę przypomnieć, że przed wakacjami linia też jeździła częściej i była obsługiwana wielkopojemnymi wozami.inż. Glonojad pisze:Co do 191 - może wraz z solówkami przyjdzie częstotliwość lepsza, np. 12/15/15? Byłoby to moim zdaniem zdecydowanie lepsze od sztywniaków co 20 minut.
Jeżeli 136 zostanie wycofane z BC a w miejsce tej linii pojedzie 157 to wolę nie myśleć co się będzie działo w 191 między BTW1920 a Berestecką
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Naprawdę wierzysz, że podniosą częstotliwość od września w momencie wejścia na tą linię PKSumariow pisze:Wg mnie z dobrą czestotliwością 191 poradzi sobie na ScaniachR-11 Kleszczowa pisze:Dokładnie tak. 191 cieszy się frekwencją nawet dalej, o czym już było wspomniane.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
-
Krzysiek_S