O kant takie analizy potłuc.MeWa pisze:III linia przynajmniej jakimiś analizami była objętaTGM pisze:Śmiejcie się... Moim zdaniem to coś zwanego trzecią linią metra, co jest w oficjalnych planach poziomem na pewno nie przewyższa tych gryzmołów na mapkach.
Komunikacja miejska w Wilanowie i Powsinie
Moderator: Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
...które wykazały, że nie ma sensu, co na jedno wychodziMeWa pisze:III linia przynajmniej jakimiś analizami była objętaTGM pisze:Śmiejcie się... Moim zdaniem to coś zwanego trzecią linią metra, co jest w oficjalnych planach poziomem na pewno nie przewyższa tych gryzmołów na mapkach.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
wymień i uzasadnij.MeWa pisze:i które błędy miały
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Było nie zaczynać.MeWa pisze:nie ten temat![]()
A, czyli nic nowego i specjalnie fachowego.poza tym mam wrażenie, że już kilka razy o tym wspominałem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A kto napisał, że "przynajmniej było objęte analizami"?MeWa pisze:nie ja zacząłeminż. Glonojad pisze: Było nie zaczynać.
Nie napisałem, że nie pamiętam. Liczyłem na coś nowego, jakiś koreferat z jakiejś konferencji albo co...skąd wiesz, skoro nie pamiętasz?inż. Glonojad pisze:A, czyli nic nowego i specjalnie fachowego.
-
klagshamn
ostatnio z okazji pogrzebu ks. peszkowskiego 18 brygad obslugiwanych niskopodlogowymi wozami wielkopojemnymi wjechalo w takie ulice jak klimaczaka czy sarmacka, w celu dowiezienia wiernych na pogrzeb. skoro przeguby moga jezdzic po tych uliczkach, to nie widze przeszkod, zeby uruchomic tam regularna linie autobusowa
i nie mowcie, ze mieszkancy takich osiedli jak miasteczko wilanow nie jezdza komunikacja miejska, bo przeciez mieszkancami takich osiedli sa rowniez dzieci i nastolatkowie, ktorzy coraz rzadziej korzystaja z uslug dowozowych swiadczonych przez swoich rodzicow...
i nie mowcie, ze mieszkancy takich osiedli jak miasteczko wilanow nie jezdza komunikacja miejska, bo przeciez mieszkancami takich osiedli sa rowniez dzieci i nastolatkowie, ktorzy coraz rzadziej korzystaja z uslug dowozowych swiadczonych przez swoich rodzicow...