Jak legalnie zdobywać gadżety komunikacyjne?
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
Jak legalnie zdobywać gadżety komunikacyjne?
Siostra kolegi potrzebuje naklejki z numerem linii z przystanku... Akurat nie pamiętam w tej chwili jaka to miała być linia, ale jak w ogóle takie coś zdobyć inaczej niż zrywając z przystanku?
A jak zdobywacie inne gadżety?
Poprosic kogoś, aby zerwał (czego oczy nie widzą, tego sercu nie żalhafilip84 pisze:Siostra kolegi potrzebuje naklejki z numerem linii z przystanku... Akurat nie pamiętam w tej chwili jaka to miała być linia, ale jak w ogóle takie coś zdobyć inaczej niż zrywając z przystanku?
- chruscik
- Dysklawiaturzysta
- Kontakt:
nie daja, kilka razy probowalem u przystankersow rozklad wyciagnac w kulturalny sposob odpowiedzli mi, ze nie moga bo ponoc sa z tego rozliczaniWolfchen pisze:Troszkę drogo... Ja bym spróbował pogadać z ekipą przystankową, żeby przy zmianie naklejek (bądź przesuwaniu, etc.) ładnie oderwali...
MOBILIS Ursus
Chyba naprawdę tak jest, gdyż nieraz widziałem, że dokładnie zbierają z ziemi wszelkie skrawki, po tym jak oderwą naklejkę z przystanku, i nie wyrzucają tych śmieci do kosza, tylko zabierają ze sobą. Hmmm... Po co?chruscik pisze:nie daja, kilka razy probowalem u przystankersow rozklad wyciagnac w kulturalny sposob odpowiedzli mi, ze nie moga bo ponoc sa z tego rozliczani
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
No patrz, a ja dostałem bez problemu. Nieraz byłem też świadkiem sytuacji, jak po zdarciu naklejki, wrzucali ją do najbliższego kosza na śmieci.chruscik pisze:nie daja, kilka razy probowalem u przystankersow rozklad wyciagnac w kulturalny sposob odpowiedzli mi, ze nie moga bo ponoc sa z tego rozliczaniWolfchen pisze:Troszkę drogo... Ja bym spróbował pogadać z ekipą przystankową, żeby przy zmianie naklejek (bądź przesuwaniu, etc.) ładnie oderwali...
noidea
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Udać się do siedziby Pogotowia Przystankowego na ul. Ratuszową 6 (na tyłach Pl. Hallera).
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.