Czy lubicie ĹwiÄta?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Tak. Jest w tedy fajna, rodzinna atmosfera, jest okazja by się spotkać, jest dużo dobrego jedzenia, wszyscy jakoś tak zwalniają, czas płynie wolniej, spokojniej. Lubię tęż gdy wszędzie jest kolorowo od ozdób i świecidełek, lubię też świąteczną muzykę i kolędy.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Ja nie mam zdania. Z jednej strony mnie denerwują, bo nie dość, że też słabo uduchowiony jestem to do tego sporo sztuczności w tym wszystkim dla mnie jest, z drugiej strony spotykanie się z rodziną, dużo wolnego czasu, jakieś tam prezenty i choinka daje mi bardzo pozytywny nastrój. Tak więc opcja pośrodku 
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
-
kozioł
Gdyby przyszli do mnie kolędnicy, byłoby mi bardzo miło.Dantte pisze:Właśnie przed chwilą przyszli koledzy i zaczęli mi śpiewać pod drzwiami "Wśród nocnej ciszy"... Dobrze, że nie wiedzieli, gdzie mieszkam, banda spóźnialskich oszołomówjakby przyszli 2 dni wcześniej... to dałbym im więcej.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia