ZdjÄcia forumowiczĂłw
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Ja mam na myśli Gibsony USA np z lat 50-tych czy 70-tychrzeznik pisze:Koledzy, opanujcie sie! Chamerykanskie nie znaczy swiete... Chociaz moim prywatnym marzeniem jest jakis mocniejszy ESP np. Horizon.Obecnie uzywam czeskiego Kramera i basu Yamaha - mimo, ze to nie chamerykanskie, to nie moge zlego slowa powiedziec
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Niby racja, ale Wy jazzowcy i bluesmani macie stanowczo za bardzo wyczulone uszy na pierdoly
Pewnie wlasnie ze wzgledu na specyfike tych gatunkow. Ja wyznaje poglad, ze niewazne czy ma metke czy nie, Chameryka, Japonia czy inny kraj pochodzenia - sprzet trzeba po prostu porzadnie ograc i przetestowac przed zakupem, a potem ewentualnie modyfikowac wedle wlasnych upodoban. Np. poprzednim moim wioslem byl Cort X-11. Znajomi twierdzili, ze to syf, koreanski badziew, itp., a w praktyce okazalo sie, ze brzmi o wiele lepiej niz niejeden tam duzo drozszy Squier, Epiphone czy Mayones. Oczywiscie wymieniam akurat te marki, bo chce porownywac ta sama klase sprzetu...
rury
http://www.mazowieckie.com.pl/site.php5 ... 4/511.html
Zdjęcia Rufia(ten w okularach
) w przebraniu krowy.
Zdjęcia Rufia(ten w okularach
Chruścik, the terrorist....JacekM pisze:![]()
"A teraz powiedz mi Konrad jak tym ruszyć....."
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.