Mapa komunikacji miejskiej
- Petroniusz
- Solaris U10
Za to na mapie robi sie coraz większy bałagan przez "(bez xxx,xxx,xxx)"a blo tylko dla (xxx, xxx)
Na dzień dzisiejszy może to nie jest złe i daje informację ale robi się bałagan na mapie - obniża się je czytelność. może czas najwyższy pomyśleć o javowej na nakładce na obrazek, tak by po najechaniu kursorem na przystanek / nazwę przystanku wyświetla się informacja jakie linie odjeżdżają, jaki numer przystanku, i może nawet powiększenie fragmentu mapy z układem komunikacyjnym, przejściami dla pieszych.
Jak ktoś by nie miał nie chciał javy to by nic siennie zmieniało bo podkładka była by taka sama i tej samej wielkości.
Grunt to znaleźć programistę java
Na dzień dzisiejszy może to nie jest złe i daje informację ale robi się bałagan na mapie - obniża się je czytelność. może czas najwyższy pomyśleć o javowej na nakładce na obrazek, tak by po najechaniu kursorem na przystanek / nazwę przystanku wyświetla się informacja jakie linie odjeżdżają, jaki numer przystanku, i może nawet powiększenie fragmentu mapy z układem komunikacyjnym, przejściami dla pieszych.
Jak ktoś by nie miał nie chciał javy to by nic siennie zmieniało bo podkładka była by taka sama i tej samej wielkości.
Grunt to znaleźć programistę java

- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zapewne po zakończeniu permanentnych objazdów i zmian, czyli w okolicach sierpnia. 2009.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
NR
- (tygrys)
http://www.ztm.waw.pl/images/schematy/tramwaje.gif
stan na 2 czerwca
stan na 2 czerwca
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nawiasem, na Mapie ZTM jest zaznaczony odcinek kolei do lotniska "w budowie" - czy to aby nie przesada, przecież tam projektu nie ma nawet...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Solaris U10
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Taaak, mapa objazdów wakacyjnych, a tramwaje na Górczewską jeżdżą 
Poza tym, SE zaznaczył jako "planowane", a ZTM zaznacza(ł) tylko budowane.
Poza tym, SE zaznaczył jako "planowane", a ZTM zaznacza(ł) tylko budowane.