idealny - mój dawny ulubieniec, a linia jeszcze lepsza!
Modele
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
Mam pytanko - gdzie mozna kupić farbki Humbrola? Ja zawsze kupowałem albo w galerii mokotów albo na BW 1920, ale ten pierwszy zlikwidowali, drugi się z tego wycofuje.
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
powinny być w pasażu przy X Conrada i Kwitnącej
może w pawilonach przy M Świętokrzyska(ale pewności nie mam, bo nigdy za farbkami się nie rozglądałem)
ale czy nie lepiej na allegro - jeździć nie trzeba i chyba większa pewność, że dany kolor będą mieli
http://www.allegro.pl/item455083172_hum ... lejna.html
może w pawilonach przy M Świętokrzyska(ale pewności nie mam, bo nigdy za farbkami się nie rozglądałem)
ale czy nie lepiej na allegro - jeździć nie trzeba i chyba większa pewność, że dany kolor będą mieli
blam blam blam
Faktycznie sa na alegro, nawet nie myślałem że tam będą
Tylko jak komuś jedna potrzebna to trochę nieopłacalne...
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
Mam takie pytanie, uznacie pewnie, że głupie ale mam otóż taki problem, że niemoge znaleść "czystego" modelu Ikarusa 280. Wiem, że można je kupić w sklepie internetowym Gama ale jak dziś patrzyłem znikneły z listy produktów (pewnie czekają na dostawe). Na allegro to mało ich jest i trzeba być szybkim (był tam do dziś fajny model Warszawskiego pogota ale mnie wyprzedzili
) Czy jest gdzieś w Waraszwie sklep gdzie można kupić takie modele ?
kolejne produkcje
Mój ulubiony warszawski bus=Bysio
. Btw, polecam ciekawy artykuł na temat tegoż wozu http://pustostany.pl/samochody/varia/bussing.pdf
a na warsztacie 2483, 2119, 9009 i prezydencki To..znaczy Tupolev tu-154
Mój ulubiony warszawski bus=Bysio
a na warsztacie 2483, 2119, 9009 i prezydencki To..znaczy Tupolev tu-154
blam blam blam
Kilka nowości:
Rietze wypuściło model MAN-a Lion's City GL CZTERODRZWIOWY, czyli można ugadywać sklepy modelarskie o złożenie zamówienia na wyprodukowanie serii modeli warszawskich Lion'sów (zdjęcie).
Zaś w dziale "Kundenmodelle" w po kliknięciu "Neuheiten im Planung und Bau" ukazuje się na liście kolejna perełka: Solaris Urbino 18 i Solaris Urbino 18 Hybrid. Czyli również można stworzyć serię naszych cudów. Można zrobić model z serii 2007 (81xx) lub 2008 (88xx)
Rietze wypuściło model MAN-a Lion's City GL CZTERODRZWIOWY, czyli można ugadywać sklepy modelarskie o złożenie zamówienia na wyprodukowanie serii modeli warszawskich Lion'sów (zdjęcie).
Zaś w dziale "Kundenmodelle" w po kliknięciu "Neuheiten im Planung und Bau" ukazuje się na liście kolejna perełka: Solaris Urbino 18 i Solaris Urbino 18 Hybrid. Czyli również można stworzyć serię naszych cudów. Można zrobić model z serii 2007 (81xx) lub 2008 (88xx)
112 120 190 240 256 412 527 E-9 L43 L45 N11