Dzięki.was pisze:Mapki dostępne poniżej:
Objazdy tramwajowe 2009
Moderator: Wiliam
Żeby wszystkie informacje co i kiedy będzie rozkopane sobie uporządkować polecam: Informacja prasowa UM Warszawa oraz lista z serwera ze wszystkim co tego remontu dotyczy : Mapki, zdjęcia, harmonogramy...
Dzięki dla usera was za znalezienie tego artykułu na stronach UM
, mapki szybciej niż na ZTM
Źródło
Dzięki dla usera was za znalezienie tego artykułu na stronach UM
Źródło
Obsługiwany linią 116 (dzięki za kursy skrócone)
...no to mi podziękowali
...no to mi podziękowali
-
geograf_OSU
plusy:
kasacja 2 i E-3
wprowadzenie 41 i 400
minusy:
niepotrzebne zmiany z 7, 28 i 47, oraz 162 po co taka zabawa?
zostawic 7 i 28 w spokoju a 47 zrobic na trasie Czynszowa-Wiatraczna
zostawic 162 w spokoju, przeciez bedzie zetka na trasie 410
Po co na sile robic punkt przesiadkowy z Podzamcza?
Nie moze byc po prostu jedna silna (co 2 minuty) zetka z Wilenskiego do Ratusza?
kasacja 2 i E-3
wprowadzenie 41 i 400
minusy:
niepotrzebne zmiany z 7, 28 i 47, oraz 162 po co taka zabawa?
zostawic 7 i 28 w spokoju a 47 zrobic na trasie Czynszowa-Wiatraczna
zostawic 162 w spokoju, przeciez bedzie zetka na trasie 410
Po co na sile robic punkt przesiadkowy z Podzamcza?
Nie moze byc po prostu jedna silna (co 2 minuty) zetka z Wilenskiego do Ratusza?
Ale ja się wcale nie denerwujeJacekM pisze:jutro będą, spokojnie.ppdk pisze:mapki szybciej niż na ZTM
Dziwi mnie tylko, że są na stronach UM , a na ZTM nie, zwłaszcza , że wyglądają jak te z
ZTM-u. No tak, ale to nie w kompetencjach pisania blogu, więc nie powinienem się dziwić
Co do zmian to jak to jest możliwe ,że teraz dojdzie tyle linii na Rondo Babka (tak, właśnie tej nazwy używam), a wcześniej takie były problemy ze zwiększeniem częstotliwości. Da się jednak czy spodziewamy się notorycznych korków tramwajowych i uszkodzeń sieci ?
Obsługiwany linią 116 (dzięki za kursy skrócone)
...no to mi podziękowali
...no to mi podziękowali
- R-9 Chełmska
Jak już wspominałem nie ma to sensu, skoro w te same miejsca można dotrzeć bez dodatkowej przesiadki na Kole. Przesiadki mi nie przeszkadzają, ale niech ma to jakiś sens!SławekM pisze:Jak to nic. Silne 28, które dowiezie do 520 i Z-1...
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
Ja natomiast poproszę o wyjaśnienie jaki jest sens robienia tych linii na trasach objazdowych co 5-10 min. w szczycie? Przecież to nijak niekordynowalne z liniami jeżdżącymi na reszcie sieci. Owszem podnosi to częstotliwość kursowania, lecz kordynacja chyba jest jednak istotniejsza. Ale będą dziury, oj będą...  ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
Przecież wszystkie linie przechodzą na system piątkowy.
Przy wysokiej częstotliwości dziury nie dość, że nie są uciążliwe, to jeszcze często fizycznie niemożliwe.volviak pisze:Ale będą dziury, oj będą...
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
- fik
- Naczelne Chamidło
Zaproponuj trasę bez przesiadek...Lipa pisze:OJP, patrzę i oczom nie wierzę! Z tym Pozdzamczem to chyba jakaś farsa jest. Kto do ciężkiej cholery to wymyślił, żeby jadąc z Wileńskiego do metra trzeba było się jeszcze po drodze przesiadać! Ludzi to krew zaleje jak skumają co im ZTM chce zaserwować.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!