Oczywiście że tak, ale p. Gałuszko wie swoje (swoją drogą dziwię się, że nie wywalili go jeszcze na zbity pysk za pisanie bzdur).Glonojad pisze:Moim zdaniem to pierwszy wykonany odcinek W-Z (z II etapu) w tym roku to tor na al. Solidarności między PARKIEM PRASKIM a ul. Jagiellońską...
W związku z problemami technicznymi możliwe są utrudnienia w dostępie do forum w najbliższych dniach.
Modernizacja trasy tramwajowej w ciągu trasy W-Z
Moderator: Wiliam
-
Dzulikiewicz
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Podejrzewam że nie byliby w stanie komuś "lepszemu" zapłacić. Zresztą M. Gałuszko wydaje się być człowiekiem który lubi swoją robotę i pewnie dlatego tylko ją robi...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Dzulikiewicz
-
Domino2001
-
Dzulikiewicz
-
Dzulikiewicz
Wg mnie lepszym rozwiązaniem byłoby skierowanie na kontrapas już na skrzyżowaniu przy Feminie. Na przystanku tramwajowym (06) należałoby zdemontować barierki i peron gotowy.pawcio pisze:Tak. Przejazd ma być między Orlą a Andersa.
Ale skoro już ta przeplotka będzie, to dlaczego nie będą mogły korzystać z niej 171, 410, 520, 522 jadąc w kierunku zachodnim? (Może są jakieś przeciwskazania o których nie wiem)
-
Dzulikiewicz
Ok, ale skoro będzie robiona przeplotka, to co stoi na przeszkodzie żeby 171 i inne skręcały w lewo, jechały kontrapasem do tejże przeplotki i na niej przejeżdzały na właściwą jezdnię?pawcio pisze:Promień skrętu. Przejazd przez torowisko w kierunku północnym będzie bardzo ciasny i nie było już miejsca na złamanie się do skrętu.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No przecież właśnie nie skręcą w lewo, bo za ciasno - czytałeś w ogóle co Pawcio pisał?
[ Dodano: |5 Maj 2009|, 2009 08:40 ]
Poza tym, objazdy autobusów są omawiane gdzie indziej
[ Dodano: |5 Maj 2009|, 2009 08:40 ]
Poza tym, objazdy autobusów są omawiane gdzie indziej
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Dziulikiewicz sugeruje, by 171 i s-ka skręcały w Al. Solidarności w lewo i kontrpasem po nitce w kierunku Pragi jechały do przeplotu.
PS. To się wytnie!
PS. To się wytnie!
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Pomysł może i dobry, następnym razem się wykorzysta. Jak Galas zgodzi się na takie krzyżowanie autobusów.