PociÄ giem KM do GĂłry Kalwarii
Moderator: JacekM
Rowerek.dzidek pisze:A jeszcze jakby tak na drugą stronę Wisły możnaby później busem ze stacji przejechać to już w ogóle kozak
Ja tam zapewne wykorzystam możliwość dojazdu do GK pociągiem, jak będę opadał z sił gdzieś pod GK
W razie jakiejś draki w okolicy GK w zasadzie nie było co liczyć na jakiś transport... Wołanie znajomego? No można. Zostawić rower i PKS? Tez można, bo do PKSu roweru nie zabiorą. Teraz będzie możliwość powrotu do cywilizacji
To taki skutek uboczny przywrócenia pociągów do GK.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Widzisz, u nas to skutek uboczny, w normalnym kraju byłaby to doskonała okazja do wytworzenia przeciwpotoku, zwłaszcza w wakacyjne weekendy...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
KM ma obowiązek wystawić rozkład na tydzień przed zmianą rozkładów, jeszcze troche zostało.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
W sobotę na linii Pilawa - Góra popołudniową porą widziałem pojedynczy kibel, (jechał w stronę Góry) który potem wracał za jakieś pół godziny
Niestety, napisów na wyświetlaczu nie dostrzegłem, ale raczej pusty jechał
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Może jakieś zapoznanie szlakuPaweł_K pisze:W sobotę na linii Pilawa - Góra popołudniową porą widziałem pojedynczy kibel, (jechał w stronę Góry) który potem wracał za jakieś pół godziny Niestety, napisów na wyświetlaczu nie dostrzegłem, ale raczej pusty jechał
http://www.gorakalwaria.pl/651-48d6c1e2 ... 77-p_1.htm tutaj jest rozkład tego czegoś.Mr_Kolesław pisze:Od 1.06. będą pociągi o godzinach (+/- 20 min), jakie zostały podane na Przegubowcu.
W hafasie też są już.