Nie, rano nie jeżdżę, były chyba od tego 3 wyjątkidzidek pisze:Czy przypadkiem Levar nie jeździł dziś na 166 w porannym szczycie? Jeśli tak to widziany z SGGW
[ Dodano: |3 Paź 2009|, 2009 00:43 ]
Walas pisze:Czy levar jeżdził moze 09B/166 wczoraj?
[ Dodano: |3 Paź 2009|, 2009 00:50 ]
Flash8222 pisze:Wczoraj odbywał się jakiś zlot orientacyjnie wymieszanych w wozie 2320 na 709 ok. 16:40, widziani: Levarek, M72, Małryc, GAdam oraz BJ
Zagadką (oczywiście nie dla mniem72 pisze:Zgaduj zgadula kto i co, jak i z kim
[ Dodano: |3 Paź 2009|, 2009 00:53 ]
Dobrze, że tylko na palcu...BJ pisze:pierdolona skurka mi się naderwała na palcu
OK, już nic nie mówię
[ Dodano: |3 Paź 2009|, 2009 00:55 ]
Wóz 2320 przyciągnął tłumyJKTpl pisze:A mówią, że to do jelczyka są zbiorowe pielgrzymki![]()
Choć muszę powiedzieć (nie wiem, czy mogę...
[ Dodano: |3 Paź 2009|, 2009 01:02 ]
Nic dodać, nic ująć - zgadzam się z Szamotem.Szamot pisze:Niby EOT, ale coś cały czas nie daje mi spokoju.
Nie chcę komentować dalszej części dyskusji, ale geneza je powstania jest dla mnie cały czas zagadkowa. Otóz swojego posta o spotkaniu w tramwaju zredagowałeś na tyle zabawnie, że musiało się nasunąc skojarzenie z anonsami randkowymi (niekoniecznie gejowskimi), co raczył w swoim powszechnie znanym na forum stylu spostrzec Fikander.
I oto nagle zagrały piszczałki, zabębniły werble i od następnego posta rozpoczęła się batalia na śmierć i życie nie wiadomo o co. I przyznaję ponownie, że mocno mnie rozbawiła nerwowość Twojej odpowiedzi na pierwszy post Fikandra (który swoją drogą nie ma do tej grupy społecznej aboslutnie żadnych uprzedzeń), bo ja dalej nie rozumiem kto w niej kogo obraził, czy kimkolwiek nazwał.
Wyluzuj chłopaku.
Nie takie teksty szły wprost na tym forum zarówno do poszczególnych userów, jak i do chłopaków z Mod-teamu. A ja tak prywatnie ci powiem, że chciałbym w swoim życiu spotykać się tylko z takimi "aluzajami". Najpewniej bym ich nawet nie zauważył