Mapa komunikacji miejskiej
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Żenada
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- MeWa
- Cukiereczek
czytasz w myślachGlonojad pisze:Chciałeś napisać niebieskie?MeWa pisze:no i ciekawie wygląda przejście między liniami lesznowolskimi a normalnymi - lesznowolskie są jasnoniebieskie, ale w momencie "wejścia" na wspólne odcinki z liniami podmiejskimi, stają się fioletowe (łącznie z numerami). Chyba przynajmniej numery (oznaczenia) powinny być fioletowe.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
100% glosów na nie dlatego bo mapa stałą się teraz jedną wielką fioletowa plamą. Nie ma rozróżnienia na linie podmiejskie, zwykłe i pospieszne (różne kolory). Kurde skoro tak jest fajnie (wg. ZTMu) to czemu tramów na fiolet nie pociągnęli
Jak się bawić to się bawić
na całego
Chciałem zauważyć że na kartonie S1, na Alei Krakowskiej w Jabłonowie ostały się mimo fioletu stare kolorki linii: zielone 728 i niebieskie L-3, mimo wspólnej trasy na tym odcinku. Mogliby by tak wogóle przynajmniej stare kolorowe oznaczenia linii zostawić. Było by lepiej poszczególne numery widać. A tego bęcwała co spartaczył tę mapę to bym powiesił za **** do góry nogami najlepiej ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Chciałem zauważyć że na kartonie S1, na Alei Krakowskiej w Jabłonowie ostały się mimo fioletu stare kolorki linii: zielone 728 i niebieskie L-3, mimo wspólnej trasy na tym odcinku. Mogliby by tak wogóle przynajmniej stare kolorowe oznaczenia linii zostawić. Było by lepiej poszczególne numery widać. A tego bęcwała co spartaczył tę mapę to bym powiesił za **** do góry nogami najlepiej
Moje linie: 111, 123, 148, 168, 213, 225, 311 509, N02, N03, N22, N72, N75
Rośnie tez kropa przystanku z liniami przyspieszonymi - i zaraz dokładność lokalizacji szlag trafi, bo kropa linii przyspieszonej o d pętli będzie nieczytelna. Kropa linii przyśpieszonej tez będzie widoczna jako przystanek tramwajowy, wiec odróżniamy już nie kolorami ale wielkością kropki.
Ogólnie mapa wygląda tak jakby miała służyć do wydruków odcieniach szarości.
Ogólnie mapa wygląda tak jakby miała służyć do wydruków odcieniach szarości.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
O w mordę. Rzeczywiście, porażka...Georg pisze:Faktycznie. I weź przeczytaj teraz nazwy przystanków 103 na Tatarskiej.Crusier pisze:Teraz nie wiadomo które przystanki są nż a które nie![]()
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Czerwone drzwi na czerwonym członie A tramwaju niskopodłogowego też były kompletnie niewidoczne, ale ZTM bronił tego pożal-się-Boże "systemu" identyfikacji wizualnej* jak niepodległości.
* - co ciekawe, dwa zupełnie różne, pstrokate i różnie oznakowane automaty do sprzedaży biletów jakoś tego systemu nie łamią.
* - co ciekawe, dwa zupełnie różne, pstrokate i różnie oznakowane automaty do sprzedaży biletów jakoś tego systemu nie łamią.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A lokalizacji biletomatów jak nie było, tak nie ma.