o, ile chcą za cepeliny?rufio198 pisze:Na Rynku Starego Miasta jest kiermasz świąteczny i na tym kiermaszu dostępne są gorące potrawy m.in z rejonu Wilna. Cepliny, czy kiełbasa z kapusta + piwo z Litwy spowodowały u mnie objawy choroby zwanej obżarstwem czyli porządnego sie najedzenia.
Żarcie na mieście
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Na DWC koło pętli są dość dobre w "Luksorze", pomijając, że tylko z kurczaka - ale da się zjeść.BJ pisze:Jest to jeden z niewielu kebabów, gdzie smakuje mi wersja z serem.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Cepliny - 4 zł sztuka. Mi wystarczyły 3- a naprawdę potrafię zjeść.
Piwo - 8 zł
Dzisiaj było MBP i jutro znów się tam wybieram. Teraz na golonkę z kapusta
Piwo - 8 zł
Dzisiaj było MBP i jutro znów się tam wybieram. Teraz na golonkę z kapusta
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
- ZaciszaniN
- Kontakt:
To chyba nie byłeś w Asad (a raczej na pewno - co już ustaliliśmyAdam G. pisze:to chyba byłeś w jakimś innym AmriciePaweł_K pisze:Amrit w sumie niezły, ale te kebaby mikre mają, nawet z podwójnym mięsem
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Nie polecam, a raczej kategorycznie odradzam kebab(p) na rogu Wołowskiej/Racławickej/Odyńca (bazarek). Po zjedzeniu tego czegoś trzy dni nie mogłem dojść do siebie, a żona nie życzyła sobie pocałunków. Tak mi jechało z paszczy. Mięso miękkie, tłuste, bułka typowa mikrofala. Ogólnie syf.
Jednocześnie muszę przyznać, że dobre kebaby serwują na M. Wilanowska (przy zatoce PKS-ów). Tam w przeciwieństwie nigdy się nie zawiodłem.
Jednocześnie muszę przyznać, że dobre kebaby serwują na M. Wilanowska (przy zatoce PKS-ów). Tam w przeciwieństwie nigdy się nie zawiodłem.
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Amrit Kebab na Kondratowicza w pasażu handlowym - po prostu dla mnie kebab tam serwowany nawet z podwójnym mięsem nie jest imponujących rozmiarów i nie dam rady się nim najeśćAdam G. pisze:to chyba byłeś w jakimś innym AmriciePaweł_K pisze:Amrit w sumie niezły, ale te kebaby mikre mają, nawet z podwójnym mięsem
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...