Wzrost: 180 cm
Hobby: wiadomo - komunikacja miejska
Ulubiony typ tramwaju: klasyczne 105Na, konkretnie gniazdowce z patykami OTK-1 i zetkami na pulpicie
Ulubiona marka autobusu: Mercedes O530G Citaro, MAN NG313 Lion's City G
Nieulubiona marka: Scanie i MANy-osiołki (bo nie mają siedzeń przy pierwszych drzwiach
Ulubione linie tramwajowe: z istniejących - 10, 24, 26, 35, z nieistniejących - 2 (Żerań Wschodni - Okęcie), 10 w wariancie na Służewiec i 76 (Os. Górczewska - Okęcie)
Ulubione linie autobusowe: wszystkie wymienione w moim podpisie pod postem, ze wskazaniem na 506, E-2 i N42
Nieulubiona linia: nie ma takiej
Ulubiony przewoźnik: Tramwaje Warszawskie, MPK Kraków, ZKM Gdańsk, MZK Bydgoszcz
Znienawidzony przewoźnik: nie żywię żadnych negatywnych uczuć ani do linii, ani do przewoźników
Ulubiony ZEA: R-7 Woronicza
Ulubione ZET: R-3 Mokotów
Zdecydowanie nielubiany ZET: wszystkie kocham <3
Ulubione pojazdy: autobusy - 5772 i 8192, ale głównie dlatego, że to pierwszy Ikarus i Solaris, które osobiście prowadziłam
Nieulubiony wóz: patrz "Nieulubiona marka"
Czytam: Gazeta Wyborcza, Polityka, Przekrój
Ulubiona stacja radiowa: od 4:00 do 6:00 Trójka, od 6:00 do 9:00 TOK FM, później Radio Gdańsk przez internet, bo jako prezenterka pracuje w nim moja Mama
Ulubiona stacja telewizyjna: nie oglądam W OGÓLE telewizji i dobrze mi z tym
Ulubiony film: "Eraserhead" Davida Lyncha, "Pianista", "Lista Schindlera"; z dokumentalnych "Planeta bruLion" o czasopiśmie literackim "bruLion", "Witajcie w życiu" o Amwayu
Ulubiona muzyka: ambitna elektroniczna
Ulubiony wykonawca: Aphex Twin, Depeche Mode i masa pojedynczych utworów różnych wykonawców
Ulubiony napój: Dr Pepper
Ulubiony dzień tygodnia: jak dla każdego - piątek
Ulubione gry: Counter-Strike, w którego dziewczyny też grają, jakby ktoś nie wiedział
Marzenia: różne, ale z tych w temacie to na pewno zacząć pracę w zawodzie motorniczej tramwaju
Bohater/wzór: bohaterów specjalnie nie mam, ale ze wzorów politycznych - Jacek Kuroń, Sławomir Sierakowski, Barack Obama
Stan: wolna i spokojna