Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Z powodu wesołej sygnalizacji świetlnej na skrzyżowaniach Żelaznej z Chłodną, Grzybowską i Prostą po południu 157 łapało średnio 15-20 minut w plecy. Wspomniane sygnalizacje działały sprawnie, po czym na kilka minut się wyłączały, a następnie, jak burdel zdążył osiągnąć konkretne rozmiary, włączały się z powrotem. I tak w kółko.
Może to za sprawą Racławickiej. Po godzinie 15:40 złapał mnie mega zator na tej ulicy. Wszystko stało od Miłobędzkiej i żaden pas nie szedł. Winę ponosi kierowca osobówki, która na Odyńca się popsuła i musiała zostać z holowana. Na samym odcinku Racławickiej udało mi się złapać prawie 20 min w plecy i na Torwarze byłem już na -26bartoni722 pisze:Dziś 2x136.
Przestańcie jak trolle wypisywać podwójne składy w temacie o korkach!!! To się może zdarzyć bez ŻADNYCH korków, ja tak miałem kiedyś na 503, gdzie po 20:00 przy Multikinie w stronę Natolina dogoniłem poprzednią brygadę z R-13. Ja miałem +3, on -12. Dodatkowo ekspedytor potwierdził, że ten kierowca całą zmianę jeździ opóźniony. I co? Wcale nie świadczy to o korkach. może moderatorzy wydzielą odpowiedni temat do wypisówek dwu- i więcej składów, skoro to taka podnieta dla niektórych?bartoni722 pisze:Dziś 2x136.
- Bastian
- Sułtan Maroka
O to to. W ogóle poważnie się zastanawiam nad przyszłością tego tematu.levar pisze:Przestańcie jak trolle wypisywać podwójne składy w temacie o korkach!!!
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Czy Ciebie to wogóle rozklad jazdy obowiązuje? Ja wiem że masz uklady i każde przyśpieszenie jest anulowane ale się kiedyś doigrasz od pasażerów...levar pisze:Ja miałem +3
[ Dodano: |26 Sty 2010|, 2010 08:31 ]
i co z tego? Ja też mając zamulonego neoplana jeździłem po -10 bo isę nie dało a za mną MAN ze Stalowej o czasie i co? Może miał jakieś problemy z wozem. Nie chciał zjeżdżac awaryjnie tylko jakoś np dojeździć? Ale nie jestem pan levar król szos i rozpierdalacz wozów... (bo chwaliłes się kiedyś jak to ty potrafisz być o czasie a inni np zwalniają bo stan dróg na danym odcinku jest fatalny...)levar pisze:że ten kierowca całą zmianę jeździ opóźniony. I co
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Dziś "przepiękny" armageddon na praskiej stronie Wisły. Nie działały światła przy wjeździe na most Świętokrzyski. W stronę południową miałem okazję kwitnąć w korku już od wejścia do portu praskiego. Na samym skrzyżowaniu mega-burdel - każdy z każdej strony próbował się wcisnąć (ja mimo zniecierpliwienia jakiegoś barana za mną, przepuściłem z podporządkowanej solówkę na 512 w stronę centrum). Z kolei korek od strony południowej zaczynał się na Wale Miedzeszyńskim w okolicach Gocławia. Hell yeah
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Wszystko jest super do pierwszego wypadku.Solarek pisze:Ale nie jestem pan levar król szos i rozpierdalacz wozów... (bo chwaliłes się kiedyś jak to ty potrafisz być o czasie a inni np zwalniają bo stan dróg na danym odcinku jest fatalny...)
Linię obsługuje zakład R-7 „Woronicza”
128 131 192 195 210 501 502 510 514 727 N01 N13 N22 N31 N33 N34 N35 N36 N37 N41 N44 N63 N83 N85 N95
128 131 192 195 210 501 502 510 514 727 N01 N13 N22 N31 N33 N34 N35 N36 N37 N41 N44 N63 N83 N85 N95
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Levarowi chyba chodziło o to, że wypisywanie brygad jeżdżących parami jest bez sensu i ma sporo racji, stado nie zawsze jest wynikiem korka.
-
bartoni722
Ja nie miałem za dużo czasu wczoraj na wypisówkę
A stoi się na BW
i to było przyczyną składów. A dziś stała Wawelska i Marszałkowska. I czemu się tylko do mnie przyczepiacie?
i to było przyczyną składów. A dziś stała Wawelska i Marszałkowska. I czemu się tylko do mnie przyczepiacie?
Domino2001 pisze:Około 15:35 2xSU15/504 widziane na wiadukcie Puławska-Rzymowskiego.
radeom pisze:w ciągu dwóch minut podjechały 2 wozy na linii 156.
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 
Dziś w Śródmieściu w szczycie B bardzo dobrze się jeździło
Gdy przejmowałem zmianę to kierowca, którego zmieniałem powiedział, że rano w kółko jeździł
Popołudniu było całkiem nieźle a max opóźnienie 10 min
Za to VIPy jechały o 21 przez Jerozolimskie i policja zamknęła przecinające ulice. Dzięki temu ostatnim półkursem na środku ronda Dmowskiego przestałem z ok. 10 min i złapałem 8 opóźnienia.
Tramwaje i inne autobusy też utknęły.