no i nie przyszło Ci na myśl ze taki miejski przewoźnik mógłby jednak pełnić trochę szerszą role niż ajencyjne firmy które faktycznie nastawione są tylko na zysk??? że skoro muzea są dofinansowane z kasy miejskiej, imprezy kulturalne o zabarwieniu historycznym i co tam jeszcze innego to nie dałoby się zrobić czegoś dla przyszłych warszawiaków??fik pisze:Przeczytałem.
ale OK - widzę że masz 24 lata - tez kiedyś miałem głęboko gdzieś historię a jak mój ojciec kończył 40 lat to myślałem ze jest stary zgred i się nie zna ...
teraz jak pokazuję mu zdjęcia ocalałego chaussona który gnije gdzieś na wsi to widzę jak serce mu krwawi...
niestety powoli zaczyna to samo robić się ze mną na widok poniewieranych Ikarusów (chociaż bez przesady bo trochę tego złomu jeszcze jeździ) ale w przypadku 6319 byłaby olbrzymia szansa na extra zabytek
takie życie
[ Dodano: Pią 18 Gru, 2009 ]
aha jakby co to polecam wizytę w londyńskim muzeum komunikacji.
nawet angole chociaż zabytków mają od cholery i ciut ciut uważają że warto zachować historię komunikacji miejskiej dla potomnych i tego akurat moglibyśmy się uczyć...