Powitanie

Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy

Awatar użytkownika
Colony
Kontakt:

Post autor: Colony » 07 kwie 2010, 22:23

Mam na myśli bilety kolejowe. ;) Chyba że jestem ślepy. Ale ja to robię sporadycznie jeśli z jakichś dziwnych przyczyn trafię na środkowy zamiast od razu wejść na boczne. Myślę, że ta drobna niewygodna skłania też innych do takich działań.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)

Krzysiek_S

Post autor: Krzysiek_S » 07 kwie 2010, 22:24

Kleszczu pisze:Jeśli już wsiadam na Śródmieściu to ze środka :>
Oj słabo u mnie z czytaniem przez zrozumienie, kiedyś kilka lat temu jak czekało się dłużej na pociąg do Żyrardowa przechodziłem z tatą na peron środkowy z bocznego. Właśnie tak przeczytałem Twój post. A wychodziłem z Żyrardowa już przez środkowy, bo szybciej.
A wchodzę na peron boczny bo tam kupuje bilet.

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 07 kwie 2010, 23:01

Na bocznym czeka mniej ludzi, więc jak się wsiada do pociągu, to ma się lepszą pozycję startową do zajęcia miejsca siedzącego.

Poza tym, na bocznych peronach jest też mała gastronomia, no i rewelacyjne kasy przez które uciekają pociągi...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 07 kwie 2010, 23:02

Glonojad pisze: kasy przez które uciekają pociągi...
Ale rozjeżdżając biomasę, czy też nie?
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 07 kwie 2010, 23:02

MeWa pisze:Podkupienie najlepszym sposobem na pacyfikację przeciwników :)
Była już taka teoria w odniesieniu do niektórych decyzji personalnych ZTM :p
Bastian pisze:
Glonojad pisze:Stanowisko Dennisa jest chwilowo wolne.
A nie zajmuje go Emdegger? :> ;)
Nie wiem, nie czytam :p

Poza tym, Dennis był (jest) inżynierem :p
fik pisze:
Glonojad pisze: kasy przez które uciekają pociągi...
Ale rozjeżdżając biomasę, czy też nie?
Dobsz. Kasy, przez których ślamazarność obsługi uciekają pociągi :p
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 07 kwie 2010, 23:10

Glonojad pisze:Kasy, przez których ślamazarność obsługi uciekają pociągi
Przez moment miałem rozkoszną wizję kasjerek ginących pod kołami EN57 do Otwocka 8-(

Tak, włączymy łączenie postów.

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 07 kwie 2010, 23:14

fik pisze:Przez moment miałem rozkoszną wizję kasjerek ginących pod kołami EN57 do Otwocka 8-(
To ja raczej miałem wizję "pociągów, przez których ślamazarność ucieka obsługa kas"... 8-(
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 07 kwie 2010, 23:15

Colony pisze:Poza tym, Dennis był (jest) inżynierem :p
Patrząc na to, co mu się zdarza wypisywać w necie, to raczej był, niż jest... (-(
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett

Szamot

Post autor: Szamot » 07 kwie 2010, 23:18

fik pisze:
Glonojad pisze:Kasy, przez których ślamazarność obsługi uciekają pociągi
Przez moment miałem rozkoszną wizję kasjerek ginących pod kołami EN57 do Otwocka 8-(

A ja się niedokładnie wczytałem i wyszły mi kasy rozjeżdżające pasażerów stojących im na drodze do EN57 stojących grzecznie przy peronie. :shock:
(to chyba wplyw na podswiadomośc ogladanej niedawno ostatniej częsci "Wszystko co chcielibyście wiedzieć o seksie..." W.Allena)

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 07 kwie 2010, 23:48

No właśnie, co się stało z łączeniem postów, przysiągłbym, że było?

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 07 kwie 2010, 23:52

Pewnie nie ustawiliśmy dla nowych podforów.

bosman30
Kontakt:

Post autor: bosman30 » 08 kwie 2010, 6:33

Ok już zajarzyłem ](*,) :D
Operator Żurawia Wieżowego :-D

Awatar użytkownika
Desert
Zbanowany

Post autor: Desert » 08 kwie 2010, 7:07

W sumie wam powiem że "nowi" moderatorzy byli lepsi pod tym względem że "teraźniejsi" nie byliby zrównywani z błotem za swoje działania i nie wyrabiałoby się takiego czy innego zdania jak i nie byłoby spięć bo ktoś kogoś nie lubi (Użytkownik-Moderator) i wszyscy by się sprowadzili do jednego poziomu.
np. [you]* napiszesz inne poglądy w jakimś tam wątku, wszczyna się awantura a potem są pretensje,skargi że Moderator zachował się tak tak i tak,
Dlatego też Moderator zajmowałby się tylko pilnowania porządku a Użytkownik oczywiście pisaniem :P tak jak to miało miejsce wcześniej...

Nie wiem czy coś ktoś zrozumie z tego bełkotu ale jest rano i niezbyt dobrze kontaktuje :shock: :smile:
Obrazek
"Jak coś wiem to wiem, a jak czegoś nie wiem to mógłbym wiedzieć czyli i tak wiem, jeżeli się mylę to przepraszam, bo mógłbym się mylić, ale ja się nie mylę."

Awatar użytkownika
Gontar
(Rav5202)

Post autor: Gontar » 08 kwie 2010, 15:34

Desert pisze:W sumie wam powiem że "nowi" moderatorzy byli lepsi pod tym względem że "teraźniejsi" nie byliby zrównywani z błotem za swoje działania i nie wyrabiałoby się takiego czy innego zdania jak i nie byłoby spięć bo ktoś kogoś nie lubi (Użytkownik-Moderator) i wszyscy by się sprowadzili do jednego poziomu.
np. [you]* napiszesz inne poglądy w jakimś tam wątku, wszczyna się awantura a potem są pretensje,skargi że Moderator zachował się tak tak i tak,
Dlatego też Moderator zajmowałby się tylko pilnowania porządku a Użytkownik oczywiście pisaniem :P tak jak to miało miejsce wcześniej...

Nie wiem czy coś ktoś zrozumie z tego bełkotu ale jest rano i niezbyt dobrze kontaktuje :shock: :smile:
Mam nadzieję, że tak gwiazdka nie oznacza opcji you... Wiesz, jest tego plus i minus... Nie jestem sztuczny, ale często mi sie dostaje....
przstańcie z opcją you w podpisie ;/

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 08 kwie 2010, 15:37

Rav5202 pisze:Mam nadzieję, że tak gwiazdka nie oznacza opcji you...
Oznacza :roll: Przecież jak cytujesz, to widzisz w okienku cytowany tekst w "gołej" postaci... #-o

ODPOWIEDZ