Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Forumowi kabiniarze okupowali dziś #4910 na 202?/516 - po godzinie 20 zaobserwowani na Tarchominie.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- Solaris U10
Kleszczu spotkany w środe w deskorolce na 180, którą to podążał popołudniem ku Uniwersytetowi (chociaż może zamiast do bramy wskoczył do Indexu w dół, nie wiem
) . To krótkie spotkanie z serii "podróż upłynela w przyjemnej atmosferze w klimatyzowanym pojezdzie MZA"... Pozdrawiam.
8831 niejaki spotkany wczoraj na stacji Metra Warszawskiego Służew. Dla tego Pana również pozdro!
8831 niejaki spotkany wczoraj na stacji Metra Warszawskiego Służew. Dla tego Pana również pozdro!
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
levar, BJ i inni 3 kabiniarze widziani w 8146 na 900. Z drugiej strony, gratulacje dla prowadzącego za przytrzaśnięcie ludzi i wózka z dzieckim w drugich drzwiach na Wiatracznej...
[ Komentarz dodany przez: hafilip84: Sob 12 Cze, 2010 20:39 ]
"Pochwały i Nagany" nie bez powodu wyleciały z forum... Nie przywracajmy ich, a zwłaszcza nie tu
[ Komentarz dodany przez: hafilip84: Sob 12 Cze, 2010 20:39 ]
"Pochwały i Nagany" nie bez powodu wyleciały z forum... Nie przywracajmy ich, a zwłaszcza nie tu
przstańcie z opcją you w podpisie 
Liczyć nie umiesz?Rav5202 pisze:levar, BJ i inni 3 kabiniarze widziani w 8146 na 900.
Nudzi ci się?Rav5202 pisze:Z drugiej strony, gratulacje dla prowadzącego za przytrzaśnięcie ludzi i wózka z dzieckim w drugich drzwiach na Wiatracznej...
Pani była zdrowo pojebana, a ty stojąc na przystanku mogłeś zobaczyć tylko jak ona drze mordę, więc nie chrzań tu.
JotPeCet spotkany wczoraj na krańcu w Góraszce a następnie na przystanku technicznym w Centrum gdy wykonywałem kurs "na ostatniego" na linii 900
Pozdrawiam
Dęboszczak a Ty siedziałeś w radiowozie w Centrum na miejscu kierowcy czy byłeś tym drugim pracownikiem NR, który podstemplował mi kartę na zjazd po ostatnim kursie?
Dęboszczak a Ty siedziałeś w radiowozie w Centrum na miejscu kierowcy czy byłeś tym drugim pracownikiem NR, który podstemplował mi kartę na zjazd po ostatnim kursie?