Komunikacja miejska w czasie budowy II linii metra
Moderator: Wiliam
-
bartoni722
- Bastian
- Sułtan Maroka
A jakoś po polsku, bo nie rozumiem?Domasq12 pisze:To bynajmniej sam buspas.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Solaris Mobilis
Na zachodzie Bródna. Cały wschód i zachodnie Zacisze siedzi na 500 jeśli chodzi o dojazd do metra.
I dożyliśmy czasów, kiedy białołęcka wieś ma przyśpiecha co 6 minut, który omija połowę przystanków, a Bródno siedzi na samych liniach zwykłych. Żeby te tramwaje jeszcze były szybsze i obsługiwały całe osiedle, ale nie, wymieniają powietrze na Staniewickiej, osiadają na szynach przy Bolesławickiej w oczekiwaniu na światło czy zatrzymują się co 200 metrów, jak odcinek Rembielińska-Poborzańska.
Gratulacje. Dobrze, że mieszkam na północy, to chociaż mam 132.
I dożyliśmy czasów, kiedy białołęcka wieś ma przyśpiecha co 6 minut, który omija połowę przystanków, a Bródno siedzi na samych liniach zwykłych. Żeby te tramwaje jeszcze były szybsze i obsługiwały całe osiedle, ale nie, wymieniają powietrze na Staniewickiej, osiadają na szynach przy Bolesławickiej w oczekiwaniu na światło czy zatrzymują się co 200 metrów, jak odcinek Rembielińska-Poborzańska.
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
Fakt, zapomniałem.SławekM pisze:No przecież są dwie. 1 i 26 co 4 minuty...
Widzisz, bynajmniej oni mają siłę przebicia jeżeli chodzi o wynegocjowanie czegoś. Jeżeli mieszkańcy Bródna by się zebrali (nie tak dosłownie) i napisali jakąś petycję czy coś w tym guście to by zapewne podkręcili i bródnowskiego przyśpiecha jakim jest 500.Dantte pisze:Na zachodzie Bródna. Cały wschód i zachodnie Zacisze siedzi na 500 jeśli chodzi o dojazd do metra.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Propozycja - sprawdź sobie co znaczy słowo "bynajmniej".Domasq12 pisze:Fakt, zapomniałem.SławekM pisze:No przecież są dwie. 1 i 26 co 4 minuty...Widzisz, bynajmniej oni mają siłę przebicia jeżeli chodzi o wynegocjowanie czegoś. Jeżeli mieszkańcy Bródna by się zebrali (nie tak dosłownie) i napisali jakąś petycję czy coś w tym guście to by zapewne podkręcili i bródnowskiego przyśpiecha jakim jest 500.Dantte pisze:Na zachodzie Bródna. Cały wschód i zachodnie Zacisze siedzi na 500 jeśli chodzi o dojazd do metra.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel