Nie, ZTM odziwo nic nie robił z tymi kursami skróconymi (nawet kiedy był jeszcze kurs do Torwaru).Bastian pisze:Na pewno? Tam są f i x. Któreś z nich chyba były zawieszane...
RozkĹady wakacyjne 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
W zeszłym roku była tam po prostu przeróbka rozkładu, która wycięła nie tylko efki, ale i większość zjazdów.ashir pisze:Do tej pory tych efek na 162 ZTM nie zawieszał.ZTM pisze:Ponadto, w okresie wakacyjnym nie będzie kursów linii: 114, 162, 211, 702, które w rozkładach jazdy oznaczone są literką „f”.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Jaki to ma związek z prezydencją w UE? VIPy pojadą i tak taksówkami, a napływ turystów raczej się nie zwiększyZTM pisze:W związku z polską prezydencją w Radzie Unii Europejskiej zostanie uruchomiona linia przyspieszona 575, będąca uzupełnieniem linii 175. Połączy lotnisko im. F. Chopina z metrem Wilanowska mając po drodze ograniczoną liczbę przystanków. Będzie kursować przez cały dzień, co 15 minut.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
trzeba zmarnowac pare brygad, by 'niedalosie' wzmocnic 523 w DS. Proste.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Co prawda dyplomaci UE to nie Obama, ale można spodziewać się (czasowych) zatrzymać przejazdu przez ŻiW.Wolfchen pisze:Jaki to ma związek z prezydencją w UE? VIPy pojadą i tak taksówkami, a napływ turystów raczej się nie zwiększy
Jedynym sensem tej linii jaki widzę, to zapewnienie alternatywnego, pewnego połączenia z lotniskiem.
No, pewnie też będzie nowa notka na stronie ZTM, więc linia doda prestiżu
Na Soliny będzie w sam razperson pisze:Co prawda dyplomaci UE to nie Obama, ale można spodziewać się (czasowych) zatrzymać przejazdu przez ŻiW.Wolfchen pisze:Jaki to ma związek z prezydencją w UE? VIPy pojadą i tak taksówkami, a napływ turystów raczej się nie zwiększy
Jedynym sensem tej linii jaki widzę, to zapewnienie alternatywnego, pewnego połączenia z lotniskiem.
No, pewnie też będzie nowa notka na stronie ZTM, więc linia doda prestiżu
Żebyś się nie zdziwił. Magia metra ("byle dalej na południe"), czerwonego numeru ("specjalna linia pospieszna na lotnisko!") podlana sosem zagrożenia ("delegacje rządowe blokują Żwirki") i ludzie będą lgnąć do Wilanowskiej jak pszczoły do miodu (czy czegoś tam
.
Było to widać drugiego dnia wizyty Obamy - autobus jeździł od 10, a ludzie na Wilanowską przyjeżdżali już grubo przed 8 ("bo w mediach mówili, że Żwirki są zamknięte").
Oczywiście można różnie oceniać sens uruchomienia takiej linii, ale wygląda na to, że takie przesłanki właśnie kierowały jej twórcom...
Było to widać drugiego dnia wizyty Obamy - autobus jeździł od 10, a ludzie na Wilanowską przyjeżdżali już grubo przed 8 ("bo w mediach mówili, że Żwirki są zamknięte").
Oczywiście można różnie oceniać sens uruchomienia takiej linii, ale wygląda na to, że takie przesłanki właśnie kierowały jej twórcom...
No właśnie frekwencja na 975 nie powalała, a tego dnia trąbiono przecież wokół o zamknietym miescie. A co do metra - z lotniska można dojechac przecież 148.person pisze:Żebyś się nie zdziwił. Magia metra ("byle daje na południe"), czerwonego numeru ("specjalna linia pospieszna na lotnisko!") podlana sosem zagrożenia ("delegacje rządowe blokują Żwirki") i ludzie będą lgnąć do Wilanowskiej jak pszczoły do miodu (czy czegoś tam.
Oj tam - ograniczy się drastycznie podaż miejsc i udowodni, że linia jest niewykorzystywana.primoż pisze:ZTM nie powinien tej linii nawet uruchamiać
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.