Z litości nie skomentuję.ZTM pisze:Zmiana charakteru przystanków SPACEROWA dla linii 503 i 519
od 09.07.2011 (sobota)
Zmienia się charakter przystanków
•SPACEROWA 01 i 02 dla linii 503
•SPACEROWA 01 i 04 dla linii 519
ze stałego na warunkowy („na żądanie”).
Przystanki na żądanie
Moderator: Wiliam
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Dokładnie bez komentarza - sam ZTM teraz przyznał się do błędu uruchamiając ten przystanek.chester pisze:Z litości nie skomentuję.ZTM pisze:Zmiana charakteru przystanków SPACEROWA dla linii 503 i 519
od 09.07.2011 (sobota)
Zmienia się charakter przystanków
•SPACEROWA 01 i 02 dla linii 503
•SPACEROWA 01 i 04 dla linii 519
ze stałego na warunkowy („na żądanie”).
Jeśli 503 nie zatrzyma się na Spacerowej, to ma szansę zdążyć na zielone światło przy Bagateli, albo w odwrotnym kierunku - aż na Dolnej. A 116 najprawdopodobniej gdzieś utknie. W ten sposób można nadrobić minutę na pominiętym przystanku. Oczywiście to jest miasto i z różnych względów może się to nie udać (korki, roboty drogowe - jak teraz na Belwederskiej). Ale szanse są duże.
Tam jest jakoś tak głupio, że jak autobus nie zatrzymuje się na Spacerowej, to stoi na światłach przy Bagateli, a jak się zatrzymuje, to... też stoi na światłach przy Bagateli. Tam chyba tylko ostra rura (nieosiągsalna dla autobusu) spod świateł na Spacerowej dałaby możliwość przejechania na zielonym przy Bagateli.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Astronautów już było NŻ i okazało się, że jest dużo zatrzymań - jest to ważny przystanek dla osiedla Astronautów-Drzewieckiego-Zarankiewicza itd. Jeśli już to tylko Radarowa się nadaje do zmiany - tam są tylko ogródki działkowe...
Wilanowski miłośnik KM i zakładu R-1.
Objęty obsługą linii 116, 139, 164, 180, 217, 317, 519, 522, 700, 710, 724, E-2, N31, N50, N81.
ZP Instytut Neurologii, ZP Łowcza i ZP Sobieskiego.
Objęty obsługą linii 116, 139, 164, 180, 217, 317, 519, 522, 700, 710, 724, E-2, N31, N50, N81.
ZP Instytut Neurologii, ZP Łowcza i ZP Sobieskiego.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
...oraz OSiR Włochy, biuro którejś "korporacji dla kobiet", o osiedlu przy Radarowej nie wspominając...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.