Zapełnienie 214 wzrośnierudy pisze:http://www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=1445&l=1
Zmiana trasy 152
Objazdy i inne okresowe zmiany tras - 2011
Moderator: Wiliam
http://ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=1452&l=1Zmiana trasy linii 211
od 21.07.2011 (czwartek) do 28.07.2011 (czwartek)
W związku z kolejnym etapem budowy kanalizacji ogólnospławnej na ulicy Aluzyjnej (a tym samym zamknięciem dla ruchu tej ulicy) ww. linia autobusowa zostaje skierowana w obu kierunkach
od skrzyżowania ulic Sprawna/Aluzyjna/Trąby na trasę objazdową przebiegającą ulicą Trąby i dalej trasą podstawową.
Czasowo zawiesza się funkcjonowanie przystanków:
TŁUCHOWSKA 02,
OSIEDLE 51 i 02.
Uruchamia się tymczasowe przystanki:
TŁUCHOWSKA 52, zlokalizowany na ul. Trąby za skrzyżowaniem
z ul. Sprawną
DĄBRÓWKA WIŚLANA 52, zlokalizowany na tymczasowym wypłytowaniu na ul. Trąby za krańcem DĄBRÓWKA WIŚLANA
Nie wiem, czy ktoś już poruszał ten temat, ale tego wątku nie śledzę, więc najwyżej mi wybaczycie.
Linia ZS2.
W piątek albo czwartek miałem okazję korzystać z tego na odc. Centrum - Al. Zieleniecka. I z Al. Zielenieckiej szybciej doszedłem na Lubelską na DwW niż jakbym miał jechać ZS2 na Kijowską.
Czemu ZS2 nie jeździ mniej zakorkowaną trasą i nie odbija w prawo w Grochowską, a potem na DwW Lubelska?
Linia ZS2.
W piątek albo czwartek miałem okazję korzystać z tego na odc. Centrum - Al. Zieleniecka. I z Al. Zielenieckiej szybciej doszedłem na Lubelską na DwW niż jakbym miał jechać ZS2 na Kijowską.
Czemu ZS2 nie jeździ mniej zakorkowaną trasą i nie odbija w prawo w Grochowską, a potem na DwW Lubelska?
Co niby miało być do 15.07? Najwcześniejsza wersja przełączenia, które będzie za półtora tygodnia, to 18.07. A to było w czasie, gdy jeszcze nie było wiadomo o obsuwie pierwszego etapu, a na wszystkich naciskało metro.pasażer pisze:Termin był do 15.7, ale niedotrzymany.
Możesz jaśniej?A co oni będą robić po kawałku do Zielenieckiej?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Chyba mogę. Remont wg mnie o ile dobrze rozumię, miał być na rozjazdach przy Kijowskiej i kawalku do Zielenieckiej.pawcio pisze:Co niby miało być do 15.07? Najwcześniejsza wersja przełączenia, które będzie za półtora tygodnia, to 18.07. A to było w czasie, gdy jeszcze nie było wiadomo o obsuwie pierwszego etapu, a na wszystkich naciskało metro.pasażer pisze:Termin był do 15.7, ale niedotrzymany.Możesz jaśniej?A co oni będą robić po kawałku do Zielenieckiej?
http://wieliszew.pl/index.php?cmd=aktua ... az&id=1568![]()
Zmiany na trasie autobusu linii 736.
Trwa remont ul. Polnej w Legionowie.
W związku z tym od 21 lipca do odwołania (na około 3 tygodnie), autobusy linii 736 zostają – od skrzyżowania ulic Strużańska/Polna – dwukierunkowo skierowane bezpośrednio ulicą Strużańską (bez przejazdu ciągiem ulic Polna – Słoneczna – gen. Roi) i dalej swoją trasą podstawową.
Zawieszone zostaje funkcjonowanie przystanków:
• POLNA 01 i 02,
• OS. BUKOWIEC 01 i 02,
• GEN. ROI 01 i 02.
Zostają uruchomione przystanki:
• GEN. ROI 51, zlokalizowany na ul. Strużańskiej pomiędzy ulicami Spacerową a gen. Roi,
• GEN. ROI 52, zlokalizowany na ul. Strużańskiej pomiędzy ulicami Stwosza a Podgórską.
W tym roku zapowiada się również przebudowa al. Legionów na odcinku od Wyszyńskiego do Kolejowej. Wczoraj były konsultacje społeczne w SP4. Szykuje się jakiś ciekawy objazd dla 731 (jeżeli linia dotrwa w obecnym przebiegu)
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Nie. Cały węzeł przy Teatrze Powszechnym też będzie przebudowywany. A w cieniu ostatniego etapu ma też być zrobiona Al. Zieleniecka.pasażer pisze:Remont wg mnie o ile dobrze rozumię, miał być na rozjazdach przy Kijowskiej i kawalku do Zielenieckiej.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan