Posty i tematy
Moderator: Emyl
-
bartoni722
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Chwilę temu, przy próbie otwarcia nieprzeczytanych.
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Czasem przeglądając forum spotykam się z czymś takim, że zdublowanych jest kilka ostatnich postów w danym temacie. Na przykład otwierając jakiś temat wyświetlane posty mają datę:
Kod: Zaznacz cały
Dzisiaj, 18:19
Dzisiaj, 18:25
Dzisiaj, 18:40
Dzisiaj, 18:25 (ten sam)
Dzisiaj, 18:40 (ten sam)Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
Mi ostatnio 2 razy coś takiego wyskoczyło przy wysłaniu wiadomości, ale wiadomość się wysłała.mozgow pisze:Coś takiego mi przed chwilą wyskoczyło w temacie o rozdysponowaniu taboru. Odświeżenie strony rozwiązało problem.phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
Can't connect to local MySQL server through socket '/usr/run/mysql/mysql' (2)

Takie coś mi się wyświetla, gdy wejdę w posty nieprzeczytane:
EDIT: Odświeżenie strony nic nie daje. Wylogowałem i zalogowałem się. Dalej to samo. Na szczęście wyświetla posty, których faktycznie nie czytałem.
EDIT2: Dobra, najprostsze rozwiązania przychodzą najpóźniej.
Zauważyłem coś takiego jak oznaczenie wszystkich for jako przeczytane. Wcisnąłem i pomogło.
EDIT: Odświeżenie strony nic nie daje. Wylogowałem i zalogowałem się. Dalej to samo. Na szczęście wyświetla posty, których faktycznie nie czytałem.
EDIT2: Dobra, najprostsze rozwiązania przychodzą najpóźniej.
Albo wysyłanie PW jest dla mnie za proste, albo coś z nim jest nie tak.
Czy trzeba spełnić jakieś specjalne warunki, aby wysłać PW? Np. czy obie osoby (nadawca i adresat) muszą być w tym czasie zalogowane? Bo nie wiem, z czego wynika fakt, że pomimo próby wysłania wiadomości pojawia się ona nie w "Wysłanych", tylko w "Do wysłania".
Czy trzeba spełnić jakieś specjalne warunki, aby wysłać PW? Np. czy obie osoby (nadawca i adresat) muszą być w tym czasie zalogowane? Bo nie wiem, z czego wynika fakt, że pomimo próby wysłania wiadomości pojawia się ona nie w "Wysłanych", tylko w "Do wysłania".
- Bastian
- Sułtan Maroka
Widocznie odbiorca jej nie przeczytał. Był w ogóle na forum w tym czasie? Ja mam taką jedną w wysłanych od kilku lat...Wasyl pisze:To ciekawe, bo ona idzie już od poniedziałku.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow