Co nas wkurza w zachowaniu współpasażerów?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
Tranzystor
-
bartoni722
Pasazerowie ktorzy wykrzykuja "a gdzie łono jedzie" a za swoimi plecami maja dykte. Jeszcze kierowca 115 ktory za namowa kogos ze swojej rodziny wjechał w ul. czekanowska ledwo sie mieszczac otworzyl drzwi i powiedzial "koniec trasy" a zem spojrzał na wyswietlacz pisało "Czekanowska kurs skrócony" i powiedzial, ze ztm mowi nam (pasazerom) ze oni sa Zydami. A kto to jest Zyd? To głupi kierowca ktory zmienil trase bezpodstawnie! potem wyszedl z autobusu i gdzies poszedl  ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Czy ktoś na tego idiotę mógłby wpłynąć? Czytać się tego nie daje, autor chyba sam nie do końca rozumie co chciałby przekazać, a forma też sporo do życzenia pozostawia.2660 pisze:Pasazerowie ktorzy wykrzykuja "a gdzie łono jedzie" a za swoimi plecami maja dykte. Jeszcze kierowca 115 ktory za namowa kogos ze swojej rodziny wjechał w ul. czekanowska ledwo sie mieszczac otworzyl drzwi i powiedzial "koniec trasy" a zem spojrzał na wyswietlacz pisało "Czekanowska kurs skrócony" i powiedzial, ze ztm mowi nam (pasazerom) ze oni sa Zydami. A kto to jest Zyd? To głupi kierowca ktory zmienil trase bezpodstawnie! potem wyszedl z autobusu i gdzies poszedl
Mnie wkurzają "współpasażerowie" wożący się po dachu autobusu
(tak jak to miało miejce ubiegłej nocy na N24/5768)
Babcia 1 (na przystanku): - Co to za autobus?
Ja (przed drzwiami autobusu): - Dwunastka!
Babcia 1 (już w autobusie): - To siedemnastka, tak?
Babcia 2 (wsiadła gdzieś wcześniej): - Dwójka!
Dziadek (też wsiadł wcześniej): - Jaka dwójka? Nie wie pani, czym pani jedzie?
Babcia 1 (biegnąc do kierowcy): - Niech mnie pan wypuści, bo źle wsiadłam!
Wysiadła na następnym przystanku
-
Tranzystor
Wiesz, w nocy to takie rzeczy... są spodziewane- tak to ujmęTranzystor pisze:Jak tam weszli? Zmieścili się w klapę nawiewną?ZEA_R-0 pisze:Mnie wkurzają "współpasażerowie" wożący się po dachu autobusu![]()
![]()
To niebezpieczne przede wszystkim
-
bartoni722