Pod drugim znakiem B-2 jest tabliczka T-22.Może pod pierwszym coś przeoczyliMisiekK pisze:Bez problemu się zmieści.MichalJ pisze:Nie może, bo jest tam wysepka ze słupkiem.
A z innej beki. Zgodnie z istniejącym oznakowaniem rowerem NIE WOLNO wjechać od strony pl. Zbawiciela.
[url=http://img89.imageshack.us/img89/2563/n ... ska.th.jpg]Obrazek[/URL]
Przebudowa Nowowiejskiej
Moderator: Wiliam
Policjant nie będzie słuchał opowiadań o przeoczeniach tylko wsoli mandaciksajbeer pisze:Pod drugim znakiem B-2 jest tabliczka T-22.Może pod pierwszym coś przeoczyli
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Obawiam się,że nie.Jakiś czas temu widziałem jadąc autem dwóch rowerzystów jadących sobie Sobieskiego BUSPASEM(JEST PO OBU STRONACH ŚCIEŻKA ROWEROWA)przejechały dwa patrole(jeden drogówki)żadnej reakcji z ich strony,nawet pouczenia.MisiekK pisze:Policjant nie będzie słuchał opowiadań o przeoczeniach tylko wsoli mandaciksajbeer pisze:Pod drugim znakiem B-2 jest tabliczka T-22.Może pod pierwszym coś przeoczyli
-
Tranzystor
A ja jestem ciekaw, czy ta ścieżka jest wielokierunkowa. Dziś widziałem pewną panią, która jechała "po niewłaściwym torze". I to jeszcze było w takim miejscu, że nie było widać nadjeżdżającego tramwaju. A tak w ogóle to sam nie wiem, kto był taki mądry, ale jak dojdzie do tragedii to może przejrzy na oczy.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie, od strony Waryńskiego stoi zakaz wjazdu.Tranzystor pisze:A ja jestem ciekaw, czy ta ścieżka jest wielokierunkowa.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- tarantula01
- Kontakt:
Tu go widać:
http://www.zm.org.pl/?a=nowowiejska_um-118&img=8
Ne dostosowujmy organizacji ruchu pod ludzi nie myślących.
http://www.zm.org.pl/?a=nowowiejska_um-118&img=8
Ne dostosowujmy organizacji ruchu pod ludzi nie myślących.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Bastian pisze:Wykonawca przeoczył.

No więc mamy dołożoną tabliczkę. Super. Tylko, że nadal mamy bezwzględny zakaz wjazdu, a rowerzystów nie dotyczy przejście dla pieszych...
- tarantula01
- Kontakt:
Będą musieli przemontować tabliczkę "oczko" wyżej.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Tylko kuchnia węglowa - nikt nie sprawdza po sobie organizacji ruchu????tarantula01 pisze:Będą musieli przemontować tabliczkę "oczko" wyżej.
Na Spacerowej przed Hyatt hotelem stoją znaki od góry licząc 'jednokierunkowa', '10 ton', 'nie dotyczy identyfikatora C-10'. Przez ok. 5 lat, pod nosem policjantów, którzy tam lubili robić ćwiczenia w kierowaniu ruchem, ten znak miał postać: '10 ton', 'nakaz prosto' (sic!!!), 'nie dotyczy identyfikatora C-10'. W końcu poprawili.
Na Gagarina stało '40', przejście, 'koniec 40'. Przejście osygnalizowano jakieś 5 lat temu. Ograniczenie zdjęto, 'koniec 40' wisi do dziś.
Na Gagarina stało '40', przejście, 'koniec 40'. Przejście osygnalizowano jakieś 5 lat temu. Ograniczenie zdjęto, 'koniec 40' wisi do dziś.
Co za patentowany idyjota ogrodził przystanek tramwajowy przy metrze na całej długości barierką, a potem jeszcze walnął na środku jedynego(*) wąskiego wyjścia słup sygnalizatora? Od ścieżki rowerowej odgrodził, [----].
(*)Tak, wiem, jest drugie wyjście w stronę pl. Politechniki. No thanks.
A te wspaniałe (już naprawiane!) krawężniki oddzielające jezdnię od jezdni robią na środku Waryńskiego myk dookoła klapy jakiejś studzienki. Oczekuję w tym miejscu naprawy nie rzadziej niż raz w roku.
(Oj, widzę, że sam ze sobą w tym wątku rozmawiam.
)
(*)Tak, wiem, jest drugie wyjście w stronę pl. Politechniki. No thanks.
A te wspaniałe (już naprawiane!) krawężniki oddzielające jezdnię od jezdni robią na środku Waryńskiego myk dookoła klapy jakiejś studzienki. Oczekuję w tym miejscu naprawy nie rzadziej niż raz w roku.
(Oj, widzę, że sam ze sobą w tym wątku rozmawiam.
- MeWa
- Cukiereczek
tak - rozwiązanie z tą ścieżką jest "genialne" wręcz... Tak jak genialne jest robić skrzyżowanie ścieżek rowerowych akurat w miejscu, gdzie skanalizowani piesi przez te barierki i sygnalizatory walą do metra. No ale statystyki kilometrów ścieżek idą w górę... i to się liczy 
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]