Stacje radiowe
Moderator: Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Mi bardziej przeszkadza Loroch we wszystkich odmianach. No i za mało Olka Ostrowskiego jest 
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Lubię to!Szeregowy_Równoległy pisze:Mi bardziej przeszkadza Loroch we wszystkich odmianach. No i za mało Olka Ostrowskiego jest
Co prawda w przeszłości Antyradio było jeszcze ciekawsze programowo niż dzisiaj ale teraz też jest całkiem całkiem
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Nie, trzeba mieć odniesienie do tego 0,1%. Może być tak, że to jest istotne (choć tutaj się nie spodziewam).reserved pisze:Jedynka przegoniła Zetkę tylko o 0,1% więc nie jest to dużo,
Chciałeś napisać:reserved pisze:o parę procent mniej więcej jest to znaczna zmiana nawet mimo tego błędu statystycznego.
- mniej
- więcej
- mniej, więcej:
bo to nie to samo?
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Napisałem przecież, że mniej więcej . O co chodzi?
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
BJ pisze:Nie wiem, co było w przeszłości (przybliżysz?), ale teraz jak na stację komercyjną jest IMHO naprawdę nieźle.
Było parę fajnych audycji
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
I to całkiem niezłego prowadzącego - lubię słuchać jego audycję.BJ pisze:Ja jestem zszokowany, że w Antyradiu - i to w grupie EuroZET - posadzili prowadzącego live od 24 do 3 :O
A ja się jakoś do niego przyzwyczaiłem i teraz nawet lubię go posłuchać. Ale przez długi czas go nie trawiłem.Szeregowy_Równoległy pisze:Mi bardziej przeszkadza Loroch we wszystkich odmianach.
Kasprologia jeszcze może być, ale Testosteronu nie słucham. Nie lubię też programów Makaka.BJ pisze: Generalnie też jest fajne - oprócz Kasprologii i Testosteronu.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
W moim przekonaniu największym minusem Kasprologii jest godzina nadawania (13-16). W tych godzinach zdecydowanie lepiej pasowały chociażby Godziny Szczytu...
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Trójka jest robiona pod innych słuchaczy niż Antyradio i to nawet nie dziwi, że ci co wolą Antyradio nie słuchają Trójki. Na szczęście nie trzeba dogodzić wszystkim. Zresztą Trójki nigdy się nie dało słuchać cały dzień bez przerwy ze względu na liczne audycje autorskie, które są bardzo różne. Teraz też się zresztą nie da. Ci, co mówią, że słuchają tylko Trójki pewne robią to w samochodzie albo w pracy o stałych porach.Szeregowy_Równoległy pisze:Trójka jest tak kultowa, że w żaden sposób do mnie nie trafia.
W samochodzie, w pracy, w domu, na ulicy. To jest radio dla wymagających słuchaczy, a nie papka do zalepiania uszu, jak 95% rozgłośni, a w nich kolejne 90% sformatowane do porzygania się.fraktal pisze:Ci, co mówią, że słuchają tylko Trójki pewne robią to w samochodzie albo w pracy o stałych porach.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Ja akurat, gdybym mógł, słuchałbym Trójki przez cały dzień
Ranki już od ponad 30 lat - tylko z Trójką. Nie przepadam właściwie tylko za audycjami prowadzącymi przez Annę Gacek. To w miarę nowa osoba, zbyt eksponująca siebie i z zadziwiającą jak na radiowca wadą wymowy. Takie sobie są też audycje "Przed południem" w nowej odsłonie. Rewelacja za to - "Strefa rock and rola wolna od angola", szkoda, że teraz dopiero o północy z pt. na sob. W ogóle mnóstwo ulubionych głosów: Mann, Niedźwiecki, Baron, poranny Marcel...
Po 7.30 nadają teraz wspominki, bo zbliża się 50-lecie Trójki (1 kwietnia mają rocznicę).
Po 7.30 nadają teraz wspominki, bo zbliża się 50-lecie Trójki (1 kwietnia mają rocznicę).