Jakieś szczegóły,czas i miejsce?No to miał pechaLonik pisze:3200 Zdewastowany przez pseudokibiców.
120Na SWING
-
michał1984
Wydaje mi się, że w godzinach rannych są dostarczane Swingi. Dlatego, że wtedy na ulicach stolicy jest mniejszy ruch. Ostatnio nawet moja mama jadąca do pracy to było ok. godz. 5.30 widziała jak na lawecie jedzie nowoczesny tramwaja do Warszawy.barunio pisze:Witam,
Bardzo by mi zależało na tym aby zobaczyć jak SWING na lawecie wjeżdża do Warszawy, zainspirował mnie artykuł że już 100 jest, więc pozostaje "tylko" 86 szans:). Kogo należałoby zapytać o harmonogram dostaw?
Bardzo dziekuję za ewentualną pomoc.
- Bastian
- Sułtan Maroka
netkuu pisze:Ale z tym powrotem do fabryki w Bydgoszczy, to jak wracają to jakieś poważniejsze awarie ?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tak, a potem jadą przez cały biały dzień.netkuu pisze:A te wywozy ze stolicy do Bydgoszczy, też odbywają się w godzinach rannych?
Panie, pomyśl no trochę. W Bydgoszczy są rano, jadą nocą, startują - jak się spodziewam - wieczorem. Laweta rano przyjeżdża z dostawą, w dzień odpoczywa, wieczorem wraca do Bydgoszczy z innym ładunkiem.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
-
Stary Pingwin
Kasowniki nie chcą im się odpalićStary Pingwin pisze:A gdzie 98 i 99? W ZNTK?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.