Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Zasada jest taka, że nie obrażamy innych drużyn ani ich kibiców. A mecz faktycznie kiepściutki. Znów w Wawkom Lidze spadnę o parę miejscnetkuu pisze:Skisła znaczy Wisła* zremisowała bezbramkowo z Lechem 0:0. Nastawiałem się na ciekawy mecz, a tu dupa
Przepraszam.Szeregowy_Równoległy pisze:Zasada jest taka, że nie obrażamy innych drużyn ani ich kibiców. A mecz faktycznie kiepściutki. Znów w Wawkom Lidze spadnę o parę miejscnetkuu pisze:Skisła znaczy Wisła* zremisowała bezbramkowo z Lechem 0:0. Nastawiałem się na ciekawy mecz, a tu dupa
Oglądałem i na pewno był o wiele ciekawszy niż ten w Krk.Wasyl pisze:Trzeba było obejrzeć ŁKS z CracoviąTam, o zgrozo, było ciekawiej...
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Mecz meczem, ale to co sobą zaprezentowali kibice gości woła o pomstę do nieba...
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Widziałem tylko skrót z meczu, co Pyrusy odstawili?M_Szymkowiak pisze:Mecz meczem, ale to co sobą zaprezentowali kibice gości woła o pomstę do nieba...
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Cytuj, dalej oficjalnie nikt nie zakazał bluzgania w tym temacieWasyl pisze:Chodzi o karygodne zachowanie podczas minuty ciszy oraz oklasków w 54. minucie na cześć Włodzimierza Smolarka (nie bardzo nadaje się do zacytowania).
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Inna sprawa, że historia lubi się powtarzać. Parę (ładnych parę) lat temu byłem na Legia - Wisła, Legia wygrała 3:2, ostatnią bramkę strzelił Jacek Zieliński uciszając Krakusów. I przed rozpoczęciem meczu była minuta ciszy z okazji rocznicy śmierci Deyny. I Wiślacy nie umieli tego uszanować, piłkarze stali na środku boiska, kibice Legii się zamknęli, a spod zegara popłynęły bluzgi na Legię. Jak Wiślakom na ich stadionie ktoś narobi wsi, zawsze odbieram to jak jakiś chichot historii właśnie za tamten mecz, za to, że sami Wiślacy nie umieli zamknąć paszczy chociaż raz.
Jeszcze inna rzecz, że jak Poznaniacy śpiewali, czym jest Wisła, to Wiślacy jakoś do ich zagłuszania się nie kwapili, wręcz przeciwnie, cichli zupełnie, by wszyscy mogli dobrze usłyszeć, cóż tam goście śpiewają.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Cichli, i co więcej nie odpowiadali na zaczepki. A co do gości to można było się spodziewać prostactwa, w końcu na 1650 kibiców gości 600 to były Pasiaki.
A co do meczów, Wisła zrobiła malutki postęp, nie klepała piłki w obronie tylko od razu starali się grać do przodu
A co do ŁKSu to Klepczarek wszystko zmaścił
A co do meczów, Wisła zrobiła malutki postęp, nie klepała piłki w obronie tylko od razu starali się grać do przodu
A co do ŁKSu to Klepczarek wszystko zmaścił
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
Pytanie laika (teraz mam tylko 3 kanały, a strony n i polsatu są tak nieprzystępne, że mało co trybię).
Na nowym mieszkaniu chciałbym sobie oglądać piłkę i mieć abonament za platformę powiedzmy ok. 60zł. C+ ma ligę angielską, francuską, polską, hiszpańską - ok. żadnych pucharów zdaje się nie mają?
Polsat zawsze mi się kojarzył z ligą niemiecką i holenderską, a teraz widzę, że mają też polską - plusik za ligę polską
I jeszcze mają ligę europy.
N ma tylko ligę mistrzów?
Na nowym mieszkaniu chciałbym sobie oglądać piłkę i mieć abonament za platformę powiedzmy ok. 60zł. C+ ma ligę angielską, francuską, polską, hiszpańską - ok. żadnych pucharów zdaje się nie mają?
Polsat zawsze mi się kojarzył z ligą niemiecką i holenderską, a teraz widzę, że mają też polską - plusik za ligę polską
N ma tylko ligę mistrzów?