Zmiany rozkładów
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Bastian
- Sułtan Maroka
A tam coś jest?ITS A 218 pisze:Czemu 306 ma nie wrócić na 17 Stycznia i odnawiany odcinek Wirażowej ?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Aktualnie chyba nie za wiele, ale chyba niebawem będzie coś.Bastian pisze:A tam coś jest?ITS A 218 pisze:Czemu 306 ma nie wrócić na 17 Stycznia i odnawiany odcinek Wirażowej ?
No nie wiem, przepraszam, ale wydawało mi się, że nie jest napisane TRASA CZASOWO ZMIENIONA. Albo się pomyliłem albo ktoś w ZTMie się pomylił, a później skorygował to.
MZA R-4 "STALOWA"
Jadąc z Targówka 517 prezentuje najpierw napis Stadion Narodowy (i jego odpowiednik po angielsku), a następnie Dworzec Centralny (i jego odpowiednik po angielsku), a dopiero potem Ursus-Niedźwiadek (chyba bez odpowiednika po angielsku). Masakra.Pawel_ pisze:Tu czy gdzie indziej - nie wiem. Co to za twór, że na 175, jak i 517, u dwóch różnych przewoźników, na wyświetlaczach widziałem Dw. Centralny z angielskim dopiskiem?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Za tę radosną twórczość ktoś powinien beknąć. Nie wiem kto to wymyślił, nie wiem kto to zaakceptował, wiem, że powinien dostać po dupie. Mocno. Tabliczki informujące o tym, że autobus jedzie na stadion, do strefy kibica czy na dworzec to za mało? No i w przypadku 517 jest jeszcze bardziej zajebiście, bo ten "Stadion Narodowy" jest wyświetlany po polsku i po angielsku, więc są to dwie linie pływającego tekstu. +milijon do czytelności. Szkoda, że 517 dodatkowo nie ma trasy zmienionej, albo chociaż nowej. A taki drobiazg jak to, że autobus nieprawidłowo informuje pasażera o tym, dokąd jedzie, to pierdoła. Ludzie wsiadający do 175 przy Centralnym dopytują, czy to jakiś kurs skrócony, ale kto by się tam przejmował. Koko koko i do przodu.ashir pisze:Jadąc z Targówka 517 prezentuje najpierw napis Stadion Narodowy (i jego odpowiednik po angielsku), a następnie Dworzec Centralny (i jego odpowiednik po angielsku), a dopiero potem Ursus-Niedźwiadek (chyba bez odpowiednika po angielsku). Masakra.Pawel_ pisze:Tu czy gdzie indziej - nie wiem. Co to za twór, że na 175, jak i 517, u dwóch różnych przewoźników, na wyświetlaczach widziałem Dw. Centralny z angielskim dopiskiem?
Dobrze, że zlitowano się nad ludźmi jadącymi na nockę na Instalatorów i puszczono ostatni kurs bez skracania.ITS A 218 pisze:Aktualnie chyba nie za wiele, ale chyba niebawem będzie coś.Bastian pisze: A tam coś jest?
No nie wiem, przepraszam, ale wydawało mi się, że nie jest napisane TRASA CZASOWO ZMIENIONA. Albo się pomyliłem albo ktoś w ZTMie się pomylił, a później skorygował to.
Jak jest "Trasa Zmieniona" lub "Nowa Trasa", to wyświetla się po prostu np.Szeregowy_Równoległy pisze:Nie wiem kto to wymyślił, nie wiem kto to zaakceptował, wiem, że powinien dostać po dupie. Mocno. Tabliczki informujące o tym, że autobus jedzie na stadion, do strefy kibica czy na dworzec to za mało? No i w przypadku 517 jest jeszcze bardziej zajebiście, bo ten "Stadion Narodowy" jest wyświetlany po polsku i po angielsku, więc są to dwie linie pływającego tekstu. +milijon do czytelności. Szkoda, że 517 dodatkowo nie ma trasy zmienionej, albo chociaż nowej.
Dworzec Centralny
Trasa Zmieniona
Po tym jak zjedzie z trasy objazdowej
Dworzec Centralny
Central Station
A po minięciu tego przystanku właściwy kraniec.