[Hydepark] Tramwaje Warszawskie
- Solaris U10
Wystarczyłoby już po wyjeździe z pętli odbić lekko w prawo. Przecież chodzi o "na wprost" w sensie "nie na zboczenie na rozjeździe" a nie "na wprost" w sensie "po linii prostej". Lekkie łuki byłyby na pewno mniej odczuwalne niż jazda "na bok".pawcio pisze:Jak to sobie wyobrażasz? Przecież przebudować musiałbyś tory aż od skrętu przy zajezdni wraz z wyjazdem z pętli.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To cały czas kawał trasy do przebudowy w miejscu, które, przynajmniej oficjalnie, "już za chwileczkę jak będą pieniążki" ma być przebudowane zupełnie od zera.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Postawiono inną. Według mnie niepotrzebnie przywraca się ten przystanek.Szop pisze:Przy Wschodnim - dziś widziałem - po prostu wreszcie przestawiono wiatę.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
Stary Pingwin
Czy wagon 2008 (wraz z 2009) poszedł na planowe NGII? Pytam, bo zawsze, gdy sprawdzam te 10 brygad na 11 solówek wolskich to są: 1009, 1045, 1070, 1072, 1087, 1092, 1392, 2005, 2028, 2029. A ta modernizacja jakby codziennie stała na rezerwie?
Ciekawi mnie też co z wagonem 3004, który od wielu miesięcy nie opuścił zakładu R-2? 
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
W przeliczeniu na kilogram, odliczając energię pozatrakcyjną, nie tak znowu wieleStary Pingwin pisze:Swing bardzo dużo.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.