Bo piłka jest najbardziej masowa. Ilu ludzi możesz posadzić na meczu siatkówki lub koszykówki tak, by jeszcze widzieli, co się dzieje?fik pisze:Ale te mody przemijają, a fascynacja piłką narodu en masse nie.
Igrzyska Olimpijskie - Londyn 2012
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Transmisja telewizyjna zrównuje te szanseBastian pisze: Bo piłka jest najbardziej masowa. Ilu ludzi możesz posadzić na meczu siatkówki lub koszykówki tak, by jeszcze widzieli, co się dzieje?
Tak czy siak, trzeba by niezłej kampanii medialnej, by ludzi "oduczyć" piłki i zastąpić ją czymś innym i nie wiem, czy by to w ogóle zadziałało. Choć z drugiej strony - 30% wyborców kupiło wsadzanie do kicia za in vitro
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
szkoda, wielka szkoda że nic z tego nie wyszło...
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Mniej boli przegrana po dobrym meczu, czy ogólnie dobrym występie w całym turnieju.
W Londynie naszych siatkarzy dopadł chyba kryzys formy- styl ich gry daleko odbiegał od tego do czego nas ostatnio przyzwyczaili.
Na wp.pl jest wypowiedź p. Przedpełskiego co do dalszych losów obecnego trenera.
http://londyn.wp.pl/title,Przedpelski-A ... omosc.html
W Londynie naszych siatkarzy dopadł chyba kryzys formy- styl ich gry daleko odbiegał od tego do czego nas ostatnio przyzwyczaili.
Na wp.pl jest wypowiedź p. Przedpełskiego co do dalszych losów obecnego trenera.
http://londyn.wp.pl/title,Przedpelski-A ... omosc.html
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Jeden reprezentant sztafety pobił dugiego bo mlody nie dośc szybko opuszczał lazienkę
http://www.sport.pl/londyn2012/1,126403 ... dry__.html
http://www.sport.pl/londyn2012/1,126403 ... dry__.html
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Bolt znów najlepszy!
- vernalisadonis
Nawet o tym zapomniałem, że dzisiaj jest konkurs z Anitą, ale to miło mamy kolejny medal.
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
-
autobusomaniak
- Bastian
- Sułtan Maroka
No i wygrał Meksyk po niezłym i dramatycznym w końcówce meczuprimoż pisze:Jutro finał Brazylia-Meksyk
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Meksyk zagrał bardzo fajnie. Gdyby jeszcze ten strzał co wszedł w poprzeczkę meksykanie zamienili na gola.
A Neymar jakoś mnie nie przekonuje, przereklamowany. Niech Real wydaje swoje miliony na niego
A Neymar jakoś mnie nie przekonuje, przereklamowany. Niech Real wydaje swoje miliony na niego
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Koszykarka Wisły CanPack Tina Charles została złotą medalistką olimpijską, mając niemały wkład w to złoto 
A co do Brazylii wiedziałem że tak będzie, Neymar to przereklamowany cienki bolek, niech Villa dojdzie do pełnej sprawności to nikt nawet nie pomyśli o sprowadzaniu tej "gwiazdki"
A co do Brazylii wiedziałem że tak będzie, Neymar to przereklamowany cienki bolek, niech Villa dojdzie do pełnej sprawności to nikt nawet nie pomyśli o sprowadzaniu tej "gwiazdki"